Apple øker produksjonen av iPad

Apple produserer nok iPadDet er mange tegn som nå tyder på at en iPad-lansering nærmer seg Norge og resten av Europa. I November kommer iOS 4.2 med flere språk på tastaturet og nå har det blitt kjent at Apple har økt sin produksjonskapasitet krafitg.

Ifølge All Things D har Apple nå økt sin produksjonskapasitet til hele 2 millioner iPads i måneden, en kraftig økning fra tidligere produksjonskapasitet.

Denne økningen i produksjonskapasitet har også vist seg i Apple Store hvor ventetiden på levering har blitt redusert til kun 24 timer.

Apple skal ifølge All Things D ikke være fornøyd med produksjonskapasiteten på 2 millioner og skal ha indikert overfor sine underleverandører at målet er å kunne produsere 3 millioner iPads i måneden. Med slik produksjonskapasitet skulle man tro produktet også kan lanseres i Norge.

Tags:

yojonas

Apple skal ØLGE All Things D, skrivefeil

leifers96

Ingen bryr seg om en liten skrive feil nå det er en så stor nyhet :) Gleder meg til iPad i Norge, håper den kommer før Jul´a (Julegaver, mm <3) : )
Mvh, Leif-Erik :)

Tøs

Synes 2 millioner i måneden er ganske mye jeg... det tilsvarer jo ca. 45 iPads i minuttet !

Pong

Dette har tatt alt for lang tid. Hvis Samsung leverer varene velger jeg den fremfor å være en av Apples lavest prioriterte kunder i Europa.

nubbiz

Venter fortsatt heller til v.2 kommer.

ITsam

@nubbiz jeg er enig med deg :P den får sikkert facetime og bak kamera :P

mvh ITsam

nicho

Kanskje de kan Ole produksjonen av iphone 4 også? Denne ventetiden er jo syk.