Er dette den neste iPod nano?

Er dette den neste iPod nano?På onsdag arrangerer Apple en stor mediaevent (som vi selvsagt dekker live) hvor det er forventet at Apple introduserer en ny iPod touch, iPod nano og kanskje noe mer spennende.

De første veskene til det som skal være en ny iPod nano har dukket opp i Kina og skal vi tro ryktene blir den veldig liten.

Som vanlig ved lanseringer av nye Apple-produkter så er rykteflommen svært stor på forhånd. Alle og enhver tror de vet noe om produktene Apple skal lansere, men som regel er informasjonen både mangelfull og ikke minst helt gal.

Allikevel har vi de siste årene sett en trend hvor informasjon som kommer fra Kina har vært forbausende korrekt og ved lanseringen av iPhone 4, iPod touch og iPod nano ble relativt detaljerte beskrivelser lekket fra Kina. Apple produserer sine produkter i Kina og opphavet til ryktene er dermed åpenbare - noen hos Apples fabrikker eller underleverandører lekker informasjon.

Informasjonen lekkes ikke nødvendigvis til presse og media, men ofte til leverandører av ekstrautstyr og vesker som også har sin produksjon i Kina. Disse lekkasjene fører til at utstyrsleverandørene ofte har ekstrautstyr ferdige til Apples foreløpig ulanserte produkter.

Det samme har skjedd denne gangen og på nettsteder som Alibaba finner man nå beskyttelsesvesker til sjette generasjons iPod nano, et produkt Apple forventes å lansere på onsdag. Skal vi tro utstyrsprodusentene så kommer Apple til å lansere en iPod nano på størrelse med forrige generasjons iPod shuffle. Nanoen blir liten, firkantet og med en form for touch-skjerm.

Nano skjermRyktene forsterkes selvsagt av at det tidligere i år dukket opp en mystisk skjerm med Apples navn på som passer akkurat til formen som kinesiske utstyrsleverandører nå produserer ekstrautstyr for.

Selv om formen nok stemmer er det allikevel ikke særlig trolig at Apple introduserer en iPod nano med en skjerm på 1" som har en innebygd Safari-nettleser (som det øverste skjermbildet viser) - det er virkelig ikke Apple sin stil.

Tags:

monken

noen som vet om en nettside som streamer eventen?

admin

Ingen stream, men du kan som vanlig følge ping live på http://ping.is

Mari3us

Det er nesten så og si verdiløst å be folk følge ping live, Admin..Er ikke sjangs til å komme inn :-)

Det er hvertfall min erfaring etter et par eventer..

Ruffy

Den så kul ut, tror dere at den vil få Wi-Fi?

Jokkim

@Ruffy

Ingen kan vite dette helt sikkert, men før du spør så kanskje det er en ide å søke på google å se der først. Hvis du hadde sett litt etter, så har det oransje bildet oppe i høyre hjørne av artikkelen et safari ikon. Det hadde vært litt rart om den bare kom med 3g og ikke Wi-Fi.

Ta også en titt på denne, så kanskje noen lærer: http://tinyurl.com/36q6aq9

Er lei av masse spørsmål det tar to klikk å finne ut av.

admin

@Mari3us

UStream er ofte overbelastet under sånne eventer dessverre. Anbefaler deg å være tidlig ute (18.30) for å få plass i chatten.

Vi jobber med å få opp en løsning som hostes i Norge og dermed er mer stabil under livesendinger. Dessverre er det veldig vanskelig å skalere videostream til 10 000+ personer av gangen uten å ha veldig mye penger på bok :)

foxter

@Ruffy

Ingen kan vite dette helt sikkert, men før du spør så kanskje det er en ide å søke på google å se der først. Hvis du hadde sett litt etter, så har det oransje bildet oppe i høyre hjørne av artikkelen et safari ikon. Det hadde vært litt rart om den bare kom med 3g og ikke Wi-Fi.

Ta også en titt på denne, så kanskje noen lærer: http://tinyurl.com/36q6aq9

Er lei av masse spørsmål det tar to klikk å finne ut av.

Var det et så rart spørsmål?
Du vet de bildene er laget til (utenom bilde av skjermdelen)?

Hvor står det at den kommer med 3g?

ddybing

Er det imorgen onsdag det er ? :D

Hvor kan jeg se det live???

Simon25

Det finnes ikke noe live streaming, men ping skulle visst ha noe.

ddybing

Ok, nice! ;)

Går vel ikke mange dagene før det er ute på Youtube, tenker jeg :-P
Skal OS X 10.7 lanseres? Eller ihvertfall en beta? :D

Den nye nanoen ser jo dritkul ut.

Hørte noe om at iPod Touch skulle få kamera, Facetime og litt sånt :D

Mac Lovin

Jeg husker at apple hadde en litt mindre firkantet nano, som ikke var så bra. Hvi de lager den så liten som denne, så synes jeg faktisk at den virker mindre praktisk. Det er noe med at du vil ha en viss størrelse på den...så nei takk for min del.

r083r73h

Tøff. Håper den blir en realitet.

Nafoni

Apple VIL faktisk gi oss en live stream fra eventet selv, noe som kanskje tyder på at dette er noe stort.

Nafoni

...men bare for Mac OS og iOS enheter fant jeg ut.

Nafoni

...men bare for Mac OS og iOS enheter fant jeg ut.

Allst4rr

Hei

Når apple har lansert nye iPods tidligere, har det da vært mulig å kjøpe den gamle modellen også for en periode (etter at den nye er annonsert) på apple.no?

Jeg skal nemlig kjøpe en ipod i gave, men er ikke sikker på om jeg liker den "nye" ipod nanoen som det er bilde av over her...

Hvis jeg ønsker å kjøpe dagens ipod nano, må jeg bestille den før det blir lansert en ny eller kan jeg vente og se?

Fint hvis noen husker fra tidligere eller vet...

(ønsker å kjøpe fra apple.no for å få gratis laser gravering...)

admin

Kjøp nå -- Apple pleier å fjerne den umiddelbart. Forhandlere har produktene inne til de blir utsolgt som regel.