Last opp YouTube-videoer i full kvalitet fra iPhone 4

Bruker du den innebygde funksjonen for opplasting til YouTube på iPhone 4, får du ikke lastet opp videoene i full kvalitet (720p). Ved hjelp av applikasjonen 720tube kan vi forbigå denne begrensningen.

Med Apples funksjon for YouTube-opplasting blir alle videoer med høyere kvalitet automatisk komprimert til 360p. Alternativene blir da å benytte en slik løsning eller importere videofilene til din PC eller Mac, og deretter laste de opp til YouTube.

Applikasjonen fungerer veldig enkelt. Når du starter applikasjonen må du aller først logge inn på din YouTube-bruker, eller du kan lage en ny bruker ved hjelp av en link som fører deg til Safari. Du kan også lagre dine innlogginsdetaljer så du slipper å skrive inn dette på nytt hver gang. Etter at du har logget inn, må du velge videoen du vil laste opp, samt fylle ut informasjon som tittel, beskrivelse, tags (nøkkelord) og velge hvilken kategori du vil plassere videoen i. Om videoen skal være offentlig eller privat velger du selv. Etter du har trykket på upload video, vil videoen lastes opp og deretter bli godkjent av YouTube. Opplastningen fungerer knirkefritt både på 3G og WiFi.

Last opp YouTube-videoer i full kvalitet fra iPhone 4

Programmet er veldig lett å bruke, men kunne absolutt trengt en oppfrisker når det gjelder design. Er du ute etter en bedre, men en ikke like godt designet metode for YouTube opplasting via iPhone 4, er denne applikasjonen noe for deg.

720tube er gratis og kan lastes ned i App Store.

Nepse1

Latterlig at dette ikke er inkludert som standard da..

Castle

Fungerte smertefritt for meg! Thumbs up

Twinflower

Det er overhode ikke latterlig at dette ikke er inkludert som standard med tanke på Apples nære samarbeid med AT&T som knapt har båndbredde til brukerene sine.

nubbiz

Programmet så ikke videre pent ut.

G5

Var ikke klar over at det var begrenset, men slik som @Twinflower skriver, så er det forståelig.

Det jeg lurer på er hvordan kvaliteten er på videoene.

Hvilken bitrate er de lokalt, YouTube, Vimeo og på MobileMe.

s.b.h

Det er fullstendig latterlig at det ikke er med som en opsjon. For det første finnes det enormt mange brukere som ikke har AT&T (hvis det er et slikt problem) og for det andre så er det jo WiFi på boksen.

perandersen@me.com

Syns kvaliteten på videofilminga og bilder er bra,overasskende bra.
Men, når du vil redigere filmen i IMovie, må du gå via image capture-opprette en mottaker
i Iphoto for å kunne redigere i IMovie-Det er latterlig tungvint. Det skulle vel gått an å importere filmen/bildet rett inn i IMovie?
pea-nut