Rask morro med Monster Dash

Monster dashMange iPhone-spillere har satt veldig pris Fruit Ninja fra Halfbrick. Nå kommer samme selskap med et nytt spill som er nesten like avhengighetsskapende, morro og godt utviklet.

Monster Dash (NOK 6,-) gir deg mange timer med morro og vi kan nesten garantere at du, som i Fruit Ninja, vil jobbe hardt for å slå high score!

En suksess som Fruit Ninja er vanskelig å toppe, men utvikleren Halfbrick gjør sitt ytterste i spillet Monster Dash som ble sluppet i forrige uke. Spillet har allerede toppet listene i Australia, Tyskland, Hellas, Russland, Peru, Mexico og Kuwait og det er selvsagt ikke helt uten grunn.

Monster dash

Monster dash

Monster Dash er, som Fruit Ninja, svært avhengighetsskapende og det er vanskelig å gi slipp på spillet. Du spiller Barry Steakfries, en liten helt som kun kan gjøre tre ting - løpe, hoppe og skyte.

Barry løper rett fram hele tiden og det er din oppgave å skyte monstre, hopper over farer og generelt overleve. Highscoren måles i antall meter du greier å løpe og du må forholde deg til en rekke forskjellige brett.

Du får etterhvert tilgang til flere våpen, men spillets dreier seg i hovedsak om å løpe, hoppe og skyte. Det høres kanskje en smule kjedelig ut, men grafikken, kontrollene og lydene er svært bra laget. Dette resulterer i et svært avhengighetsskapende spill som vi allerede har brukt alt for mange timer på.

Monster dash

Monster Dash

Monster Dash

Spillet er integrert mot OpenFeint og du kan lett dele din highscore der, på Facebook og Twitter. Dessverre er det ikke optimalisert for iPhone 4s Retina Display enda, men forhåpentligvis er dette underveis.

Med en pris på kun NOK 6,- i App Store er det i tillegg et røverkjøp. Løp og kjøp!

Nafoni

Håper også selv veldig at det blir optimalisert for Retina Display.
Flere våpen hadde ikke akkurat skadet det heller..

ageNine

løpt litt over 6000 meter og syntes spillet er morsomt. Blir ikke mer enn en 2-3 runder om gangen før det blir kjedelig, men alltid like gøy hver gang jeg går på spillet.

Refererer til Nafoni:
Syntes våpenutvalget er helt greit. Flere våpen hadde bare blitt surr og for å være ærlig, så liker jeg best hagla du starter med. Skyter ikke like langt, men den skyter fortere. Dødd en god del ganger pga. av at våpnene ikke skyter raskt nok.

Oppdateringen gjorde jo slik at du får en helt vill motorsykkel som er insane morsom å kjøre på ;)

ageNine

klarte å dobbelposte, beklager

nilsi60

kjøpte det nettopp, kan ikke akkurat si at det var som forventet...