Yahoo! Mail og Vimeo med HTML5 støtte

Yahoo! Mail og Vimeo med HTML5 støtte

Siden Flash ikke støttes av noen iOS enhet har mange store nettsteder begynt å tilby HTML5-løsninger, slik som vi allerede har sett hos YouTube, CNN, NY Times og flere andre gjort. Nå er det altså Yahoo! sin webbaserte e-post og videotjenesten Vimeo som har tilpasset seg Apples-plattoform og HTML5.

Yahoo! Mail

Det var for en stund siden Yahoo! ga iPhone-versjonen av deres webbaserte e-posttjeneste HTML5 støtte, men nå er det iPad sin tur.

Sitter du på din iPad uten internett, har Yahoo! tatt i bruk lokalt cacheminne for å la deg se igjennom e-poster selv uten internett - i Safari.

Yahoo!

Søkefunksjonen er også forbedret. Nå kan du finne og organisere meldingene dine ved et fullt søk, gjennom personlige mapper eller smart-mapper med meldinger fra dine viktigste kontakter. Bildevisningen er også optimalisert for iPad. Du kan se fotovedlegg i deres fulle størrelse eller som forhåndsvisninger i innboks-seksjonen.

Vimeo

I YouTube sine spor har nå endelig videotjenesten Vimeo oppdatert sin embed-kode slik at de fleste videoer støtter enheter som iPad og iPhone. Dette kaller Vimeo selv Universal Player, med god grunn. Den universale avspilleren vil automatisk gjenkjenne hva slags enhet du har, og vil for eksempel gi deg mobilvideo til iPhone og Android-enheter, og HD-video til iPad og vanlige datamaskiner.

Den nye avspilleren skal også være raskere på bærbare og stasjonære datamaskiner. Dette er også godt nytt for de av dere som ser på podcasten ping ettersom denne benytter Vimeo.

Via TiPB (Yahoo! og Vimeo sin blogg

Tags:

onan

Dette er nok heller veien å gå. Adobe Flash er noe søppel, så jeg skjønner godt at Apple ikke vil godkjenne flash på ios.

KlodrikMcKr

Enig med deg onan, Flash er noe søppel men det at ingen enheter støtter det er feil. Hvis du legger inn repoen: http://repo.benm.at
(Kun for jailbreaka drivere)
Se mere på: http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?f=407&t=245570

onan

Er forsåvidt enig i det..

Har for øyeblikket ingen Apple enhet, men regner med at det snart blir en iPhone 4 på meg :-)