To nye Gameloft spill optimalisert for iPhone 4

Gameloft har nylig oppdatert to av sine populære spill til iPhone 4 og den høyere skjermoppløsningen. NFL 2011 og Hero of Sparta II støtter nå begge Retina Display og gir vesentlig bedre grafikk på iPhone. Begge spillene spillene er naturligvis også bakoverkompatible.

Hero of Sparta II

Gameloft har også optimert actionspillet Hero of Sparta II til den nye iPhone 4. Her spiller du deg gjennom en episk historie hvor du som skikkelsen Argos skal kjempe deg fra Helvete og tilbake til ditt hjemland.

Sparta

Sparta

Hero of Sparta II har også en nettbasert del hvor du kan se om du er god nok til å få risse navnet ditt på den nettbaserte resultattavlen.

Spillet koster NOK 39,- i App Store.

NFL 2011

I Gamelofts nye utgave av det amerikanske fotballspillet NFL kan du kaste deg ut i den nye sesongen og gjøre ditt for å komme til Super Bowl. Styringen er relativt intuitiv og du kan selv sette dine egne taktiske formasjoner.

Gameloft NFL 2011

Gameloft NFL 2011

Spillet har de offisielle NLF- og NFL-spillerlisensene, som betyr at du har over 2000 spillere til rådighet. Du kan også følge lagene i den virkelige verdenen via den integrerte RSS-strømmen med offisielle nyheter fra NFL.

Spillet koster NOK 39,- i App Store.

Video

lilminime

Burde ikke "optimert" i tittelen blitt byttet ut med "optimalisert"?

Nafoni

Spillene er ikke oppdatert, men støttet Retina Display helt siden de ble lagt ut.
Splinter Cell: Conviction og Gangstar: West Coast Hustle er nå oppdatert med Retina Display-støtte, mulig det er flere og.

keyboardcat

Som Nafoni sier, er det også flere spill som støtter nye iPhone 4-funksjoner. Gangstar, Asphalt 5, NOVA, Assasins Creed, Prince of Persia, Splinter Cell: Conviction og Brothers in Arms 2 er spill jeg kommer på i farta, i tillegg til disse to som er nevnt her, som har fått oppdatert grafikk på iPhone 4. Nova og Asphalt 5 støtter også mer presis styring ved hjelp av gyroskopet.