Nye Bose in-ear hodetelefoner for iPhone

Bose

Bose introduserer nå tre nye in-ear øretelefoner, IE2 MIE2 og MIE2i. Sistnevnte er spesialutviklet for Apple-produkter som iPhone, iPad og iPod.

Bose har lenge vært kjent for å lage hifi-systemer, iPod/iPhone-anlegg og støyreduserende hodetelefoner. Nå introduserer de tre nye såkalte in-ear hodetelefoner eller ørepropper i IE2-serien. MIE2i er spesielt utviklet for å støtte våres Apple-produkter og er dermed ekstra interessant for oss Apple-brukere.

Alle produktene har Bose-teknologi for bedre lydkvalitet, og har nye Bose sine StayHear-ørepropper som skal sikre bedre passform i øret. Øreproppene er laget i mykt silikon slik at de kan tilpasses øregangene og de kommer i tre størrelser (small, medium og large). De har ikke støyreduksjon eller lyddemping, men har ifølge Bose fått et forbedret lydbilde. Lydbildet skal være smidigere og mer naturlig.

Alle øretelefonene i IE2-serien kan brukes med MP3-spillere, datamaskiner og andre musikkspillere, men MIE2 og MIE2i er tilpasset mobiltelefoner og har dermed støtte for både bytte av sanger, svar av samtaler og selvsagt også mikrofon.

MIE2i utviklet spesielt for Apple-produkter, inkludert iPhone, iPod, iPad og MacBook Pro. Mikrofonen er kompatibel med Apples stemmestyringsprogrammer og fjernkontrollen lar brukeren justere volumet og navigere gjennom musikkfilene direkte fra headesettet.

Alle de tre forskjellige modellene blir tilgjengelig for salg hos Bose-forhandlere og på Bose.no mot slutten av oktober. Prisen vil ligge på NOK 900,- for IE2 og NOK 1200,- for MIE2 og MIE2i.

CiASpook

Meget bra den forrige modellen. Eneste jeg har å utsette er at man ikke kan stille volumet fra betjeningsknappen på headsetet.

Traktor

Jeg vil si det er en ganske vesentlig mangel. Om man først skal kunne kontrolere avspiøøingen fra headsettet må man da i hvertfall kunne stille lyden! Nå ble disse helt uaktuele for meg i hvertfall. Hvis dette gjelder de nye også da så klart.

aottesen

"MIE2i utviklet spesielt for Apple-produkter, inkludert iPhone, iPod, iPad og MacBook Pro. Mikrofonen er kompatibel med Apples stemmestyringsprogrammer og fjernkontrollen lar brukeren justere volumet og navigere gjennom musikkfilene direkte fra headesettet."

Hvor i all verden har du det fra at de IKKE kan styre volum, Traktor?

Traktor

Kan være det var noe som gikk meg hus forbi, men leste faktisk artikelen først. Var nok det at jeg leste det Ciaspook skrev og konkluderte med at det var likt med de nye :rolls eyes:

CiASpook

Om dere sjekker et litt mer så stemmer det IKKE at man kan stille volumet på disse eller forrige modell.

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/mobile_solutions/in_ear_mobile_solution/index.jsp

iRabb

Nå er det vel MIE2i (legg merke til i-en på slutten) som kan endre volumet via headsettet, og ikke MIE2?