Gjør din iPad om til en bok

BookBook for iPad

På Mac1.no har vi tidligere omtalt BookBook for MacBook, en smart beskyttelse som får din MacBook til å se ut som en gammel bok. Er det et Apple-produkt som faktisk kan brukes som en bok er det iPad og av den grunn har det selvsagt også blitt utviklet en BookBook for iPad.

BookBook er utviklet av TwelveSouth, et selskap som lager tilbehør til Mac og andre Apple-produkter. Selskapet har utviklet en rekke smarte produkter og har hatt stor suksess med BookBook for MacBook. BookBook for iPad er akkurat det samme og er rett og slett en avansert sleeve som er formet som en god gammel bok. Sleeven består av en innside av neoprene og med et hardcover bokomslag i skinn på utsiden.

BookBook

BookBook for iPad kan også være en stand som gjør det mulig å se film eller lese en e-bok uten å måtte holde din iPad i hendene. Kvaliteten på BookBook skal være av samme type som BookBook for MacBook - med andre ord høy kvalitet.

Prisen er også noe høy - $69, men den bør være å finne i norske butikker om ikke alt for lang tid. Du kan lese mer om BookBook, bestille eller se flere bilder på TwelveSouth.com.

BookBook

Tags:

alter@gooogle.m...

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KiOxZ5uJyyE">Det er en bøk!

;)

DADDY

Prisen er også noe høy - $69, men den bør være å finne i norske butikker om ikke alt for lang tid.

noen som har sett den?