Venter du på hvit iPhone 4? Glem det.

Venter du på hvit iPhone 4? Glem detEtterspørselen på Apples iPhone 4 ser igjen ut til å være større enn produksjonskapasiteten.

Det hjelper sannsynligvis lite at Apples hvite iPhone 4 har store produksjonsproblemer og har blitt kraftig forsinket. Nå sier engelske mobiloperatører at en hvit iPhone 4 ikke blir å finne i butikken før nærmere jul.

Det er den engelske mobiloperatøren Orange som har sendt ut en e-post til kunder og gjort dem oppmerksom på at den hvite iPhone 4-modellen foreløpig ikke blir å finne i butikkene før mot slutten av året.

Apple har selv utsatt lanseringen av den hvite iPhone flere ganger og årsakene skal være problemer med produksjonsmetodene. De hvite glassplatene holder ikke kvaliteten som Apple ønsker og dermed er produksjonen forsinket. Om dette påvirker det totale antalle iPhone 4 Apple greier å produsere vites ikke, venter du på en hvit iPhone utgaven kan du med andre ord ikke regne med å få den på denne siden av året.

Tags:

Jan Fredrik

Du kan forvente å få den på denne siden av året. Vi er jo i siste halvdel :P

Traktor

Oh hvilket grunlag har du for å si "glem det", når det virker helt klart at den kommer innen året er ome. Kanskje ikke for den utolmodige, men for oss som klarer å vente.

devo

Hvit iPhone 4 er såå 2011...
Er forøvrig glad for jeg bestillte iPhone 4 fra Apple store... Da vet jeg hva jeg har å forholde meg til :)

TBergem

IIIII'm dreaming.... - of-a-whiiiite christmas...!

For oss som jobber i bransjen kan en trygt si at vedr. iPhone generellt, har vi luktet enkle, billige og gjennomskuelige markedsføringstriks av Apple i 3 år nå.
Og denne artikkelen beskriver et av de lettest gjennomskuelige..!
En skikkelig bølge med hysteri rundt iPhone og dens tilgjengelighet blant statusorienterte mennesker selger godt.
Mens tilsammen 2 bølger med hysteri rundt det samme produktets tilgjengelighet blant statusorienterte mennesker, selger mer enn bare 1 bølge.

En annen farge er "oldest trick in the book"! :)

christian1986

Kan egentlig ikke forstå dette. Var i begynnelsen av august på applestore i paris(var i begge), der var det riktignok kø for å kjøpe iPhone med de hadde da mange. Ikke nok med det, så kunne du kjøpe så mange du ønsket... Hvis jeg ikke har vært ekstremt heldig her, så ser det for meg ut som en veldig markedsføringsgimmic....

E. Skrott

"Hvit iPhone 4 er såå 2011..."

Kudos