Apple tetter iOS-sikkerhetshull

iOS sikkerhetsoppdatering

iOS 4 jailbreaken som ble offentliggjort tidligere denne måneden var resultatet av et alvorlig sikkerhetshull i måten Safari håndterer PDF. Nå har Apple kommet med en oppdatering som tetter det alvorlige sikkerhetshullet.

Apple slapp i kveld iOS 4.0.2 som tetter sikkerhetshullet som gjorde det mulig å jailbreake telefonen - eller for fremmede å utnytte telefonen for mer ondsinnende hensikter.

Apple tetter iOS sikkerhetshull

Oppdateringen er tilgjengelig fra Apple gjennom iTunes og anbefales for alle iPhone-brukere som har oppdatert til iOS 4. Har du jailbreaket telefonen din må du være oppmerksom på at hullet som har blitt brukt til jailbreaking vil bli tettet og jailbreaking vil inntil videre være umulig.

RissEh

Oppdatering 3.2.2 til iPad er også tilgjengelig :)

fredrikv

Vil man få noe problem ved å oppdatere hvis man har jailbreaket, eller vil kun jailbreaken forsvinne? Glemte å synce før jailbreak og er ikke så lysten på å bruke en gammel restore.

alexo89

du må gjenopprette

Mokko

Jeg er litt blank på sånne jailbreak-greier.. Jailbreakes ALLE versjoner av OS'et, bare man gir det litt tid? Fikk iPhone 4 i dag, ferdig innlagt 4.0.1. Jeg er keen på å jailbreake, men samtidig keen på siste update fra Apple. Når 4.1 kommer feks, vil denne bli jailbreaked, eller er ikke dette sikkert?

nubbiz

Det er ganske så sikkert at 4.1 Jailbreakes.

foffster

MIn 3GS har i dag SLUKT strøm etter oppdateringen, til tross for at den knapt har vært i bruk. Var nede på 7% i femtida etter at den ble slått på i nitida. Andre med samme erfaring?

terjthor

Hjelp, min iphone 4 henger seg etter at jeg valgte restore. vil ikke bli ferdig med gjenoppretting av iphone programvare.
Noen som har noen tips?

wacz016

Søren også! Jeg har en jailbreaket iPod Touch 2G med iOS 3.1.2. Da jeg lå i sengen i dag morges, sa jeg til meg selv. I dag er jeg nødt til å oppdatere til 4.1 og jailbreake via jailbreakme.com, før apple tetter nettopp det hullet som gjør jailbreaking mulig. Hadde akkurat satt meg ned foran PC-en, og skulle i gang da jeg leste denne artikkelen.

r083r73h

Bare til opplysning har Saurik lagt ut en fix i Cydia som tetter sikkerhetshullet i Safari. Lastet den ned tidligere i dag, fungerer strålende. (http://yfrog.com/n0brojj) Venter derfor med å oppdatere til 4.1 :)

Mokko

Om jeg har 4.0.1 kan jeg fortsatt jailbreake på jailbreakme.com? Og følge guiden til geircito?

xblast

Jepp!

Jan Fredrik

Hvordan kan jeg sikre at jeg beholder SMS om jeg vil jailbreake 4.0.1 og senere fjerne jailbreak og så oppdatere til 4.1?

Mokko

Dette med at man mister 0,5 GB når man oppdaterer en jailbreak (eller noe sånt).. er det mulig å unngå dette? Og noen som vet når 4.1 er ventet?

wacz016

@r083r73h: Man kunne altså slippe inn gjennom "porten" (sikkerhetshullet), får så å lukke den igjen?
Jeg rakk jo ikke å komme innenfor før porten ble lukket av apple en gang :(:(

JA - jeg har hatt min iPod Touch jailbreaket i over et halvt år, og jeg kan rett og slett ikke leve uten.

win_xp

Patchet via Cydia idag jeg og :)

Mokko

Hva er dette godt for?

"Patchet via Cydia idag jeg og :)"

r083r73h

@wacz016

Stemmer det. Om man bruker jailbreakme.com tettes sikkerhetshullet av Saurik automatisk etter det er blitt utnyttet. Er ikke det genialt, så vet ikke jeg :) De snille hackerne. Skulle vært fler av de.

Men vær oppmerksom på (som det også står i artikkelen), at når 4.0.2 er inne, finnes ingen ny opplåsning og jailbreakme.com vil ikke lenger fungere.

Pliskin

redsn0w, PwnageTool Desse virker jo fortsatt:) så hva er problemet med å oppdatere da?

kleffa

BLir hullet tettet automatisk etter jailbreak, eller må man kjøre PDF patchen?

Jan Fredrik

Jeg mener å huske at Saurik fortalte at det automatisk vil bli fikset ;)

gomle69

Har oppdatert min 3G i dag og opplever at den ikke er "sluggish" lenger :). Trodde ikke det ville komme en fiks for dette før iOS 4.1.0. Er det flere som opplever det samme?

steff_96

Har nettopp jailbreaket med jailbreakeme.com her for 3 dager siden, å fikk i dag beskjed om å oppdatere. men er det da mulig å jailbreake igjen ?

har ipod touch 8 gb mcmodell, bruker foreløpig ios 4 jailbreaket.

eeerlend

Ser ut som problememne med internettdelingen via bluetooth er fikset:) nice!

Mokko

Har nettopp jailbreaket med jailbreakeme.com her for 3 dager siden, å fikk i dag beskjed om å oppdatere. men er det da mulig å jailbreake igjen ?

har ipod touch 8 gb mcmodell, bruker foreløpig ios 4 jailbreaket.

Ikke oppdater til 4.0.2 om du har jailbreaket.