Flott iPhone app fra Netcom

Flott iPhone app fra NetcomDet har lenge vært spørsmål om når teleselskapet Netcom skulle følge i Telenors fotspor å lage sin helt egen app til iPhone.

Etter en god stund med venting og frem og tilbake på App Store har nå Netcom kommet etter og gjort en god jobb.

MinApp fra Netcom er en flott og enkel app som kan være svært nyttig på farten. Hvis du logger deg inn med telefonnummer og passord, kan du se forbruket ditt for de siste månedene, abonnementsinformasjon og lese mer om blant flere tjenester Netcom kan tilby. Applikasjonen gjør det også utvilsomt lettere å kontakte kundesenteret, eller få kundesenteret til å kontakte deg, når det passer deg.

Via appen (som på Netcoms nettsider) har du også muligheten til å sende 25 gratis sms i måneden. Dette er svært enkelt, ettersom det er tilnærmet likt vanlig sms på telefonen. Det hele fungerer meget bra.

I tillegg til å kunne lese om noen av Netcoms tilbud, kan du også bestille flere av dem, direkte fra appen. Appen inneholder også flere nyttige tips, og noe Netcom kaller fus, som forteller litt om selskapets oppnåelser i løpet av årene.

Har du Netcom er dette utvilsomt et must å ha på telefonen. Det eneste som mangler er støtte for iPhone 4s "retina display" noe Netcom sikkert kommer til å gjøre noe med i nærmeste fremtid.

Utenom dette er det ikke mye annet å si enn: God jobb Netcom! Applikasjonen er selvfølgelig gratis og tilgjengelig i App Store og du må være Netcom-kunde for å bruke den.

Tags:

petrus764

Endelig!

Janjaya

Jeg kom i snakk med en av de som utvikler app'en. Jeg sa jeg likte app'en men savnet et bedre grafisk design for iPhone 4. Jeg fikk mail tilbake om at han var fersk iPhone 4 bruker, og at han var enig. Han skal undersøke hva som skal til for å få til det.

bkar89

Telenor har hatt en lignende app "faktura" i en laaang periode... håper dette fører til at de oppgraderer denne appen, da det er en del funksjonalitet som mangler...

Det skal mye mer enn en app før jeg bytter over til netcom

siriamd

ER fornøyd med både appen og netcom jeg :) Har aldri fått mer hjelp enn nå ;)

BazookaAce

Nå må Chess få ræven i gir!

Nepse1

Liker funksjonaliteten av appen, men det er ikke noe vakkert app akkorat, ser mer ut som det hørrer hjemme på en windows mobile tlf, og bilder og lignende er ikke noe fint på iPhone 4, men det er vel for det ikke er optimalisert for "retina display"

Synes også at det loader veldig trekt på min i4.

wacz016

Telenor! Lær av Netcom, og lag noe lignende (og gjerne enda bedre, slik at dere ligger litt foran)

Jan Fredrik

Telenor har jo en allerede :)

dng

Flotte greier. Kanskje de burde begynne å få disse operatør appene ut på Android Market også.

JTHed

Virker som en flott app