Steve Wozniak snakker om iPhone 4s antenne

Den tidligere Apple-gründeren Steve Wozniak ble tidligere denne uka intervjuet på Campus Party i Valencia i Spania. Wozniak snakker om iPhone 4 og antenneproblemene som har fått mye fokus. Woz konkluderer med at problemene er overdrevet.

Steve Wozniak var en av gründeren av Apple (sammen med Steve Jobs) og har vært en sentral figur i utviklingen av den personlige datamaskinen vi kjenner i dag. Wozniak har ingen offisiell rolle i Apple per dags dato, men er en svært populære foredragsholder og reiser verden rundt for intervjuer og foredag.

Wozniak var nylig i Spania og i en intervjurunde som ble filmet, snakker Woz om Apples iPhone 4 og antenneproblemene som har vært debatert opp og ned her på iPod1. Wozniak mener problemet ikke er et praktisk problem, men han innrømmer at han også greie å gjenskape deathgrip og den deretter synkende dekning. Wozniak snakker også om Google som han mener kan bli framtidens Microsoft.

Hvis du finner intervjuet interessant, kan Mats og Arnes intervju av Steve Wozniak i epsiode 7 og episode 8 av vår podcast ping også være av interesse.

Tags:

espran

Han snakker som om det er en haug med småunger som ser på.. :P