Norsk iPhone 4 billigst i Skandinavia

iPhone-priser

Prisnivået i Norge er som regel høyere enn våre naboer i Sverige, Danmark og Finland, men akkurat når det kommer til iPhone 4 er vi faktisk billig. Tro det eller ei.

Det tyske nettstedet iPhone-ticker har nemlig satt sammen en glimrende oversikt over prisene på iPhone 4 i alle land som selger telefonen verden over.

Oversikten viser at Norge faktisk er det billigste landet i Skandinavia, med en europris på telefonen i Apple Store på EUR 618,- for 16GB iPhone 4 og EUR 731,- for 32GB. I Danmark er prisen henholdsvis 630/738 og i Finland 629/739. I Sverige selges ikke telefonen ulåst gjennom Apple Store og prisen er dermed ikke tatt med i sammenligningen.

iPhone-priser

Ikke helt overraskende er Norge ikke billigst, den plassen går til Hong Kong hvor en iPhone 4 16GB kun koster 496 EURO og 32GB 585 EURO gjennom Apple Store. Er du i Hong Kong er dette med andre ord stedet å kjøpe iPhone 4. Den dyreste iPhone 4 finner du i Italia.

Du kan se hele sammenligningen i denne glimrende grafen på Flickr.

Tags:

hansea

Sverige er i hvert fall dyrerer enn Norge uansett. I Sverige er teleskritt og månedspris meget lav, men der har 24 måneders binding med telefonen. Det blir dyr totalpris...

kuuuli

hansea, vel i sverige hos tre.se kan du kjøpe 16gb for 5205 NOK med kontantkort. Ca 300 kroner mer en i norge... Ikke spesiellt dyrere.

devo

Visste dette allerede, men gikk inn bare for å se på den vanvittig snasne grafen! Allerede bestillt en ulåst 16 GB på apple.no, ingenting å vente på!

Hobbes

Ja, veldig snasen graf. Det som slo meg også!

Devo, tenkte skulle gjøre det samme, sparer sinnsykt mye på å kjøpe den låst opp! Jeg som trodde Sverige var billigst på tekniske ting, men viser seg at Norge faktisk er ganske billige enn andre land. Men stikker en tur til Tunisia! :)

Dorkfish

Billig i Singapore. Kankje jeg skal ta kontakt med eks-dama som fortsatt gjør alt jeg ber henne om. Og bor i Singapore....

Wackhy

«Prisnivået i Norge er som regel høyere enn våre naboer i Sverige, Danmark og Finland, men akkurat når det kommer til iPhone 4 er vi faktisk billig.»
Billigst er ikke nødvendigvis synonymt med billig...

Snymann

Forfatteren av artikkelen har visst ikke fått med seg at Skandinavia består av Norge, Sverige og Danmark. Finland har med andre ord ingenting med Skandinavia å gjøre. Norden derimot, består av Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Korrekt overskrift til artikkelen vil altså ikke være "Norsk iPhone 4 billigst i Skandinavia", men "Norsk iPhone 4 billigst i Norden".

Måtte bare :)

FrankiE

Glem å kjøpe iPhone i HK nå. Den er ikke å oppdrive til den prisen, altså hos Apple Store HK eller hos noen Reseller der. Du må ut på det "grå" markedet, og for en som ikke er låst til et simkort (opperatør) og er åpent for bruk worldwide må du punge ut med 7000 hk dollar (nkr.5413,-). :(

turimblar

Må bare fortelle noe som er nevnt tidligere;
El-sjappa på Gardermoen er så laaaaangt unna taxfree som det går an!

En iPhone 4 16GB var priset til 7.999,-!!! :-P

Hadde jeg vært fjortis så hadde jeg lol´et så hardt at jeg hadde sharta!