My3G gir deg FaceTime over 3G på iPhone 4

FaceTime 3G

For de som velger å jailbreake sin iPhone 4, kan My3G være av stor interesse. Applikasjonen lurer nemlig iOS slik at den tror den er koblet til WiFi når den faktisk benytter seg av 3G. Nylig ble My3G oppdatert til versjon 4.1 som inkluderer støtte for FaceTime.

FaceTime 3G

My3G er tilgjengelig på Rock Your Phone til 3,99 dollar eller gjennom ModMyi i Cydia til 2,79 dollar. Vi har ikke fått testet ut applikasjonen enda, så om det skulle være noe som har noe erfaringer setter vi pris på at man skriver en kommentar.

FaceTime over 3G

Video av Mark Gurman

Nepse1

Dette kan vel ikke virke på Netcom eller Telenor? AT&T holder på 3G/Edge mens du er i samtale og kan fortsatt surfe nette mens du er i samtale. Norske leverandører stopper data trafikk sekunde du trykker på ring.

Prøv selv så ser du 3G/E forsvinner med en gang du trykker Ring.

anmgra

Du kan ringe en kontakt direkte med FaceTime, det bør fungere...

Børhaug

Men nå går da ikke faceTime over gsm nettet heller. Det er vel en konkurent til msn, skype osv. Altså en p2p over data-nett. Så da spiller det vel liten rolle at man ikke kan gå på 3g under samtale.

Eneste er å gå rett fra en vanlig samtale og inn i faceTime, dersom man ønsker det.

SoCRuZ

En kompis av me har nå dette programmet og har ringt me mange ganger. Det funker fint fra iPhone 4 til iPhone 4. Tror ikke at det spiller ingen rolle om det e Netcom eller Telenor eller annet. Det hakker litt da, men levelig. Aller best e det seff over wifi. Facetime på iPhone 4 e kooonge :)

Chrish84

Testet, og fungerer drit bra :-)

khrimojen

med gratis applikasjon Tango,kan du kjøre facetime med alle som har instalert appen,det spiller ingen rolle om det er iphone,android,nokia etc..appen kan også instaleres på iphone 3gs og kan brukes på wifi og 3g.

khrimojen

nå har facetime kommet til mac,du kan ringe direkte til en mac fra iphone eller omvendt,søk å facetime i itunes og prøv det,funker veldig bra,er prøvd fra min iphone4 og macbook air:-)