Solitaire Classics nå også på iPhone

Solitaire Classics

En av de mest populære kabalspillene på iPad har endelig kommet med iPhone-støtte. Solitaire Classics er nå også optimalisert for Retina-skjermen på iPhone 4.

Solitaire Classics

Solitaire Classics for iPhone er det tøffeste kabalspillet du får til iPhone. Det har detaljert høyoppløselig grafikk, kortene ser slitte og gamle ut og det føles generelt sett veldig ekte og naturtro.

Solitaire Classics

Spillet er laget av Electric Oyster, den koster 11,- på App Store og fungerer på iPhone, iPod touch og iPad.

Solitaire Classics

Nafoni

Dette så bra ut! Må prøves når jeg får min iPhone 4.

Jan Fredrik

Prisen på 11kr er litt stiv med tanke på hvor mange bra gratis-versjoner det finnes av kabal.

Skal man spille kabel er jeg ikke ute etter den fete grafikken. Sparer heller de 11kr til noe annet på AppStore, og laster ned gratis versjon av spillet. Som Jan Fredrik sa,det finnes mange bra gratisversjoner av kabal.

Nafoni

Jo, sant det.
Men likte virkelig grafikken på dette spillet.

Jan Fredrik

Hvis denne utvikleren hadde vært litt smart hadde han latt appen være gratis og heller hatt iAds. Han hadde sikkert tjent mye mer penger ;)

r083r73h

Imponerende grafikk.

sinatra

Litt missvisende å si at "En av de mest populære kabalspillene på iPad har endelig kommet med iPhone-støtte." Ikke nok med at prisen er litt i stiveste laget for en kabal. Men, om du vil ha den på både iPad og iPhone. Jepp, da må du handle to ganger. Dealbreaker

TheodorAnton

Hvordan kan folk klage på at noen skal ha 11 kr for å utvikle et spill? Dere vet at vedkommende som utvikler sitter igjen med rundt halvparten av dette etter mva, skatt og distribusjonsavgift til Apple? 11 kr for noen timers moro er money well spent! Tror mange har blitt bortskjemte med Angry Birds til 6 kr.

mjselvig

Det finnes flere gratis kabal-apps som er minst like bra. Jeg er utrolig fornøyd med gratisversjonen av Solebon Solitaire, Sol Free Solitaire. Beste kabal-appen spør du meg :)