Store iPad-forsinkelser

iPad forsinkelserEtterspørselen etter Apples iPad er fortsatt så stor at Apple foreløpig ikke har kunnet levere nok iPads til å forsvare en lansering i blant annet Norge og resten av de skandinaviske landene. Hovedårsakene til forsinkelsen er den store etterspørselen og at den koreanske produsenten LG sliter produsere nok LCD-skjermer til Apples iPad.

LG produserer skjermen som iPaden benytter og selv etter å ha redusert produksjonskapasiteten på større LCD-skjermer som brukes i TV-apparater for å fokusere på iPad, greier selskapet tydeligvis ikke å produsere nok skjermer. LGs sjef Kwon Young-soo uttalte nylig at ubalansen mellom produksjon og etterspørsel hva gjelder iPad-skjermene har fått Apple til å utsette planlage internasjonale lanseringer.

Produksjonskapasiteten for iPad-skjerm vil være begrenset til tidlig neste år

uttalte LGs sjef Kwon Young-soo nylig.

Apple uttalte under presetasjonen av sine finansielle tall tidligere denne uken at selskapet produserer omtrent 1 million iPads i måneden, men at dette fortsatt ikke er nok til å dekke etterspørselen. Et rykte fra forrige måned hevder at Apple også har tatt kontakt med Samsung for å få produsert iPad-skjermer hos dem. Hvis dette stemmer, kan produksjonskapasiteten økes og dermed gjøre det lettere for Apple å introdusere iPaden også i Norge.

Via MacRumors

Tags:

mck

iPad kom ut for salg i New Zealand i går og jeg fikk kjøpt 3G-versjonen med 64 GB lagring til 6000 norske kroner :)

petterandreas

Ikke gal prising det.

Traktor

Men om Apple for i havn en avtale med samsung vil vi vel se to typer ipad med forskjellige skjermen, men som selges som samme produkt? Eller kommer skjermene til å være helt identiske, bare med samsungs logo på i stedet?

nordland70

Bra jeg fikk tak i 2 stk ved lanseringen..

christoffer444

Jeg fikk tak i Ipad 16gb 3g i østerike ved lanseringen der! 4800 kr, -20% mva :D 3800 D

Ny_IPad_eier_Asker

Jeg har kjøpt ny iPad fra Canada for rundt 5088 norske kroner (inklusive alt) for en iPad Wi-Fi + 3G 64GB (m/ garanti frem til august 2011). Synes dette var en meget god pris for en godt fungerende iPad.. Maskinen er bedre enn forventet og en fryd å bruke (og jeg er egentlig en som vanligvis satser mest på enheter med Linux, Android og Windows) :-) ! I tillegg kjøpte jeg en trådløs tastatur til 399 kroner + flere andre tillegg..