Ingen iPad til Norge i juli

Ingen iPad tili Norge i juliApple offentliggjorde i dag hvilke andre land som får iPad i juli og dessverre var ikke Norge, Danmark eller Sverige på lista. Østrike, Belgia, Hong Kong, Irland, Mexico, Nederland, New Zealand, Singapore og Luxembourg er de ni nye landene som får iPad nå på fredag.

Tidligere i år gjorde Apple det klart at ytterligere 9 land ville få iPad i løpet av juli, men de røpet ikke hvilke land det var snakk om. I dag kom endelig meldingen fra Apple, men Norge var ikke blant de ni nye landene som får iPad.

Apple har ikke kommentert når iPad kommer til Norge eller resten av skandinavia, men vi må nesten regne med at iPaden nå ikke kommer til Norge i løpet av juli. Under fredagens pressekonferanse om iPhone 4 bekreftet Apple derimot at iPhone 4 kom til Norge fredag 30. juni.

Apple har brukt lang tid på å utvide salget av iPaden til flere land. Sannsynligvis er etterspørselen vesentlig større enn produksjonskapasiteten. Apples butikker i både Europa og USA har vært utsolgt for 3G-versjonen av iPad i lengre tid.

Tags:

AppleiP

Hva mener du? Jeg har litt konsentrasjonsvansker med enkelte setninger.
Det er ingen land som er så opptatt av Apple produkter som det menneskene er. Så at Norge ikke var på lista, trur jeg ikke det bryr seg så veldig mye om. Det er verre med oss nordmenn som bor her i landet. Vi må bare vente ..

oivindi

Disse ni landene ble presentert for lenge siden (samtidig med at Apple fortalte verden at de hadde solgt tre millioner iPads, tror jeg), så dette er ingen nyhet. Ingen har trodd at iPad kom til Norge i juli, ettersom Apple altså aldri har sagt noe om Norge tidligere.

Østerrike, Belgia, Hong Kong, Irland, Mexico, Nederland, New Zealand, Singapore og Luxembourg ble derimot nevnt.

iSondre

@admin.
Det heter desverre Østerrike, ikke Østerike

meridian1979

og dessverre skrives med dobbel s ;)

iSondre

Haha ok.

bergman

...og Apple sa på pressekonferansen at de lanserer iPhone 4 30. juli i Norge, ikke 30. juni ;)

MrSkarvoey

"Under fredagens pressekonferanse om iPhone 4 bekreftet Apple derimot at iPhone 4 kom til Norge fredag 30. juni."

Støtter bergman her, vi har vel ikke allerede fått den – har vi det? ;]

flybaba

Her på forumet er vi jammen meg flinke til å kverulere ja :)

flybaba

Her på forumet er vi jammen meg flinke til å kverulere ja :)

oisann

Så klart iPad ikke kommer til Norge i juli!? Hvem i alle dager kan tro noe slikt..!?
Det finnes ingen god grunn what so freekin' ever for at Apple skal lansere iPad i Norge før den kommer med norsk tastatur. Altså når iPad blir shippet med iOS4. Og det betyr vel september? Pluss i værste fall problemer med tilgang, og tid i shipping, kanskje ikke før oktober for mange av oss nordmenn.. Smør dere med tolmodighet..

AppleiP

Therese ; ]

Hei Alle sammen!
Kan iPad brukes som tegnebrett istedet(Eller likt som)Wacom?

bmez

@oisann:

nå har vel ikke akkurat iPad et fysisk tastatur, og all den tid iPhone (som etter ryktene) kjører på samme operativsystem har det, så er det vel ikke akkurat ingeniørvitenskapen det skorter på.

Det er vel mer at de må få tid til å få forhandlet frem avtaler med telefoni-operatører og ikke minst fordi det vil være vanskelig å klare leveransene hvis man skulle åpne verdensmarkedet samtidig.

Det at det kommer etappevis er nok mer relatert til utfordringer med logistikk og blåruss-arbeid enn ingeniørene i donut wheel valley...

bergman

Jeg vet at Telenor har noen fått noen iPad`s fra Apple for å leke med før de lanserer! Så er nok ikke lenge igjen før Apple serverer iPad i Norge!