Danmark med en «dejlig» app til oss nordmenn

En deilig applikasjonDanmark har alltid vært en populær reisedestinasjon for oss nordmenn og sloganen til det danske turistbyrået «Det er dejlig å være norsk i Danmark» forbinder mange med morsomme reklamer. Når har Danmark inntatt iPhone med en applikasjon til nordmenn som reiser til Danmark.

Ifølge Danmarks turistråd har de to gode og én dårlig nyhet til oss nordmenn.

Den første gode nyheten er at du snart har en «dejlig» app som får ungene til å holde munnen lukket i hvert fall på deler av reisen til Danmark. Heldiggris. Den andre gode er at samtlige funksjoner kan brukes i offlinemodus. Dermed kan du fokusere på ditt litt for høye smørrebrød med lun leverpostej og sprø bacon, i stedet for din litt for høye mobilregning med sprø roamingkostnader.

Den dårlige nyheten er at det nok ikke blir stille i bilen selv om ungene holder munn. Dette lover i hvertfall reklamen for applikasjonen og påfunnet er ganske så morsomt. Det er utvilsomt en «dejlig» app for småbarnsforeldre på vei til Danmark.

Hovedfunksjonene i applikasjonen

  • Telletranslatør - Hva betyr egentlig halvtres, halvfems osv.?
  • Pratmakeren
  • Danske skrøner
  • Georgs matguide
  • Danmarkskart med over 5000 innebygde attraksjoner og aktiviteter

Danmarks turistråd informerer også om at et fåtall brukere har rapportert om at det renner små mengder wienerbrødglasur ut av strømuttaket like etter at appen er installert. Kan inneholde spor av nøtter.

En deilig applikasjon En deilig applikasjon

En deilig applikasjon En deilig applikasjon

Programmet er helt gratis og kan lastes ned fra App Store

wacz016

Så gøy!