Europeiske forsikring med iPhone-applikasjon

Europeiske forsikring med iPhone-applikasjonEuropeiske er nå på luften med en iPhone-applikasjon med nyttig informasjon til folk som er på reise. Den inneholder informasjon om hjelpeapparat, viktige telefonnumre og hva man skal gjøre når sykdom og ulykker inntreffer på reiser.

98 % av alle som reiser på ferie har med seg mobiltelefon, viser Europeiskes Reiseundersøkelse 2010. Stadig flere kjøper seg iPhone, og hittil i år er det totalt solgt et sted mellom 300 – 400.000 iPhoner i Norge.

Det er med disse tallene i bakhodet at Europeiske Reiseforsikring har utviklet en applikasjon til iPhone som skal gjøre det litt lettere å vite hva man skal gjøre hvis uhell, sykdom, tyveri eller andre problemer oppstår mens man er på ferie i utlandet.

Tilgjengelighet og sikkerhet er to stikkord for nordmenn i utlandet. Smarttelefoner, som iPhone, er i meget sterk vekst, og vil nok i løpet av få år bli allemannseie. Vi er godt fornøyd med at iPhone-applikasjonen er klar nå som det er høysesong for våre kunder. Den er ment å være et kommunikasjonshjelpemiddel, som kan være en støtte hvis det skjer alvorlig sykdom eller ulykker. Vår erfaring er at selv om folks reaksjonsmønster varierer når det skjer alvorlige hendelser i utlandet, har alle det til felles at de vil ha kontakt med Norge og hjelp på stedet.

sier Harald S. Hollerud, direktør i Europeiske Reiseforsikring.

Europeiske for iPhone Europeiske for iPhone

iPhone-applikasjonen til Europeiske inneholder nyttig informasjon for folk på reise og spesielt kunder av forsikringsselskapet. Foruten direkte telefonnummer til selskapets Alarmsentral, inneholder den en fullstendig oversikt over det verdensomspennende hjelpeapparatet, med alle regionale Euro-Centre og Sjømannskirkens utenriksstasjoner. I tillegg inneholder applikasjonen nyttige tips på reisen knyttet til trafikk, sykdom og små barn, samt informasjon om hvordan man skal forholde seg ved skade.

Europeiske for iPhone Europeiske for iPhone

Programmet inneholder også tips og råd om hvordan man kan holde seg frisk på reise, og hva du må tenke på når skaden har skjedd. Europeiske Iphone App tar utgangspunkt i din aktuelle posisjon (forutsatt at GPS og dataroaming er slått på i mobilen). Man må være oppmerksom på at datatjenester kan koste mye penger i utlandet.

Hovedfunksjonene i applikasjonen

  • Direkte telefonnummer til Europeiske Alarmsentral. Med ett trykk på din Iphone får du kontakt med Europeiske Alarmsentral om du trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp på reise.
  • Geografisk oversikt over Europeiskes verdensomspennende hjelpeapparat. Med noen få tastetrykk så har du telefonnummeret, besøksadressen eller E-postadressen til ditt nærmeste servicekontor, og alle utenriksstasjonene til Sjømannskirken som er en del av Europeiskes hjelpeapparat.
  • Tips for en og råd for en vellykket reise, hvordan holde seg frisk på reise og hva man bør tenke på når man har barn med på reise.
  • Trafikkråd for utlandet, og informasjon om når du må kontakte oss.
  • Sjekklister på hva du bør gjøre når skaden har skjedd.
  • Telefonnumrene til Kundesenter og Skadesenter for spørsmål om din reiseforsikring eller hjelp vedrørende din skade.
  • GPS navigering med ”finn min posisjon”. Navigering til nærmeste servicekontor eller Sjømannskirke.

Europeisk Reiseforsikring sin App er gratis å bruke, og du kan laste den ned gratis fra App Store.