iOS 4.0.1 tilgjengelig for nedlastning

iOS 4.0.1

Apple har nå gjort iOS 4.0.1 tilgjengelig for nedlastning via iTunes. Den første oppdateringen etter iOS 4.0 skal forbedrer formelen for å avgjøre hvor mange streker som skal vises for signalstyrken på iPhone 3G og senere.

iOS 4.0.1

Akkurat som betaen av iOS 4.1 som ble sluppet igår har oppdateringen også endret størrelsen på de to nederste signalbarene på oppgavelinjen. Oppdateringen er som alltid gratis og er kompatibel med iPhone 3G og høyere.

Kom gjerne med tilbakemeldinger om hvordan du synes signalet på din telefon er etter oppdateringen. Vær oppmerksom på at telefonen mest sannsynlig ikke kan jailbreakes umiddelbart etter denne oppdateringen.

Tags:

nicho

Det er allerede en post om dette.. Slåes sammen siden du skrev et så bra innlegg.

TheRealChristoffer

Syns barene ble grisestygg

Jan Fredrik

Jeg synes også de var penere før.

larsh

bryr meg ikke spesielt om barene ble penere eller styggere MEN hvordan får man den nye netcomlogoen? :D ifon1 har den ikke i sin carrierpakke iallfall.

tvilling81

overbelastet itunes? jeg får ikke til å oppdatere. sier prøvv igjen senere

kyrretamber

Min 3G virket umiddelbart kjappere enn når jeg oppgraderte til 4.0. Vet ikke om det er psykisk, men så lenge det virker, så virker det :-)

Fredr1k

min 3G ble veldig raskere etter oppgradering til 4.0.1.
en av grunnene kan være at jeg fjernet jb :rolls eyes:

kyrretamber

Jeg hadde ikke jb eller noe sånt. Min var suppetreig etter oppgradering men det hjalp med 2x reset, men den virker også kjappere nå etter 4.01, så det er jo lov å håpe at den kan brukes noen uker til, til man får hendene på en iphone 4.

tvilling81

hvordan får dere til å oppdatere??? jeg prver igjen og igjen men får ikke kontakt. er det itunes server eller noe med min mac?

moonwalk86

Min 3G er faktisk brukelig nå :-D

Djick

3.2.1 til iPad er også tilgjengelig!

Krister03

Bra prioritering, Apple! Jeg driter i at 3g'n min har blitt crap etter 4.0 så lenge signalbarene ser fete ut :) Takk.

hsd

Hjemme har jeg vanligvis 5 streker.
Etter oppdateringen har jeg 1 strek!

Jaro

Hos meg viser også indikatoren for dekning mindre enn før. Hjemme har jeg alltid hatt 5 streker, nå har jeg 2-4 streker.
For sikkerhetskyld gjorde jeg også en "clean install", men samme resultat.
Får se om den har normal dekning i morgen - blir litt skeptisk...

tvilling81

Da har jeg fått oppdatert! Men merkelig nok så detter signalstyrken nå et og to hakk ned hele tide n. Dette skjedde ikke før oppdateringen!

Ovit82

Se på grafen i artikkelen til Arstechnica : [url=http://arstechnica.com/apple/news/2010/07/ios-401-tweaks-bar-display-doesnt-fix-signal-drop.ars">iOS 4.0.1 tweaks bar display, doesn't fix signal drop Den forklarer mye av hvordan ting har vært og hvordan det er forbedret.

LarsFillingsnes

Ærlig talt, som både Apple og artikkelen skriver; "Den første oppdateringen etter iOS 4.0 skal forbedrer formelen for å avgjøre hvor mange streker som skal vises for signalstyrken". Dette betyr ikke at signalet er dårligere, men at det viser et mer presist og realistisk bilde på hvor godt signalet faktisk er.

anboro

Er det noen som får Voice Control til å fungere ?
Har ikke virket siden jeg oppdaterte til ios 4.
Håpet kanskje dette var fikset i 4.1 ... ?

Snøkreps

Jeg ser ingen forskjell på barene på min 3GS før og etter. Og Netcom-logoen som er på bildet over.. hadde jeg verken før eller etter oppdatering.

danydoff

Jeg lastet ned denne oppdateringen. Det som skjedde når jeg var midveis var at den pluttselig skulle gjenopprettes, men det klarte den jo selfølgelig ikke. Jeg endte opp med å få opp en error som sa at den ikke kunne gjenopprettes. Nå når jeg plugger den inn så starter den å synkronisere for så å avlsutte og så etter et par sek så starter den på nytt og dette bare gjentar seg. Den neste løsningen for min del er å kaste denne overpriset drittmobilen i veggen og kjøpe en mobil fra et selskap med mer troverdighet enn en heroinavhengig uteligger.

Lost

danydoff:

Pust dypt og ta det rolig 8-)

steinidar

Oppdaterte iphonen nettopp, og hos meg viser den nå lavere dekning. Før så hadde jeg 5 streker og nå vipper den på 3-2. blir spennende på jobben for der er det dårlig dekning. hadde der 2 streker så det blir spennende om jeg mister dekning fullstendeig der:)

Ovit82

@ danydoff: Dette er fremdeles bare en softwarefeil som kan ordnes med en gjenoppretting. Prøv å holde inne home knappen når du plugger telefonen til maskinen og hold den inne til iTunes spør om du vil gjenopprette.

to_i_lompe

Vel.. dette var rart.. etter å ha inst 4.0.1 på min treeege 3g har jeg nå fått full pupp inne i leiligheten min..det var ikke tilfelle før oppgraderingen. max 3"bars" før - 5"bars" nå - og telefonen er kjappere i bruk. tar nå under 2 sek fra jeg trykker på instilliger til det er "oppe".. alle andre apps popper opp med en gang.
Meget fornøyd nå - og dermed haster det ikke i hele tatt å få fatt i en iphone 4 for min del.

saks

Jeg gikk fra 5 til 4 streker hjemme, og 4 til 2 på jobb på min 3GS. Stemmer nok at dette er en mer korrekt angivelse, for alle på huset her klager over dårlig mobildekning.

029kid

Har 3G versjonen og oppgraderte nå til 4.0.1.
Etter jeg gjorde dette er forhåndsvisningen av en del bilder bare sorte, trykke jeg får jeg fram bilde men forhåndsvisningen er bare sort!!

Noen som har opplevd det samme ???

mikko

Heisann! Til dere som gjerne skulle hatt Netcom logo, istedet for standard tekst. Se godt på bildene over...
Bilde 1: Iphone med ios 4.0 = med logo... med dato ved siden av klokkeslett... Jailbreak.. sier det noe?
Bilde 2: Iphone med ios 4.0.1 = uten netcom logo... ikke dato ved siden av klokkeslett... ikke lenger Jailbreak'et...??? Eller ka???
Om det er noen som kan fortelle meg hvor instillingen for å kunne se dato ved siden av klokkeslett ligger... uten å Jailbreak'e... gi meg en pling i kommentarfeltet! Det er noe jeg savner...

og... er det virkelig ikke flere endringer med ios 4.0.1???

MacFans

helvete heller om de ikke har fikset samtale-bug'en der telefonen tar omstart midt i en samtale på 3Gs modeller.

Noen som har testet?

Nafoni

Det første bildet er hentet fra forumet (takk geircito :) ), der iOS 4.0 versjonen er jailbreaket, noe iOS 4.0.1 versjonen ikke er.

Når ting og tang blir oppdatert til x.x.1 x.x.2 osv er det som regel bare bugfixes. Er det x.1 x.2 osv er det ofte nye funksjoner. Med andre ord, jo lenger til venstre tallet som blir oppdatert er, jo større er oppdateringen (hvis du skjønner).

pman3003

I ios4 har jeg hatt problemer med eposten, om jeg har slettet e-post på imap-serveren så kommer de opp som tomme e-poster på telefonen. Slik var det ikke med 3.1.3. Det er også problemer med å få lastet inn nye e-poster, må gå ut av innboksen, inn i en annen mappe og så tilbake igjen for at de skal dukke opp.

Er dette fikset i 4.0.1? Har ikke fått mulighet til å oppgradere enda.

mikko

Nafoni... ah logisk. Det tenkte jeg ikke på. Håper det snart kommer et tall litt lenger til venstre! :)

iPanda

Har aldri hatt noen særlig store problemer med min 3G bortsett fra at den ble veldig treg med 4.0. Nå er den mye raskere og langt mer stabil. Nå kan jeg endelig gi den til kona med god samvittighet.

Dere som har fått problemer, dere har vel tatt backup?

rubbish

Funker JB og Simkortopplåsning som er på ifon1.no til 4.0.1 også? Har en 3GS kjøpt i England som jeg fremdeles har 3.0 på.

BlackOuT409

Merka med en gang at 3GSen min (som ble treg etter 4.0 oppdatering) Ble en del kjappere når jeg oppdaterte til 4.0.1, dvs hakker mindre når jeg åpner apps, bruker mindre tid på å åpne og slikt. Bra at Apple tenkte såpass at de gjorde noe med det for oss med andre iPhones enn 4:P

Iggy

Kjenner igjen mye av det dere har nevnt, MEN jeg har ikke fått GPSen til å funke siden oppdateringen til 4.0.(og 4.0.1.hjalp heller ikke) Verken Run Keeper, Navigon eller MotionX-GPS har klart å finne GPS-signal. Har noen opplevd noe liknende eller er det telefonen min som har konket?

saks

Jeg måtte svare på nytt på spørsmål om appene skulle få bruke GPS etter at jeg installerte 4.0. Kanskje det ikke funket skikkelig hos deg? Uansett er det nye settinger inne på "Stedstjenester", der man kan se hvilke apps som har tilgang, og kan skru av og på for enkelt-applikasjoner. Du kan jo sjekke der.

Iggy

Alle appene er slått på i stedstjenester, så det kan ikke være det, har lest på internasjonale fora at mange har hatt problem med GPSen....

robbanmar

egentlig ganske morsomt å lese at det er flere som mener at "baren" ble styggere.
hallo..... sitter dere virkelig å ser på "baren"

pman3003

e-postproblemet mitt med "tomme" meldinger inbox'en er borte. Og det virker som om kameraet mitt starter betydelig raskere enn tidligere. En god oppdatering dette.

Sheik

Det jeg savner mest i iPhone er faktisk en FM Radio... Rart de ikke kan bruke sine erfaringer fra iPod Nano når teknologien er der... men de må vell ha noen nye egenskaper til neste telefonen også :-/

chriljo

Etter å ha innstallert 4.0 får jeg ikke koblet iPhonen via bluetooth til bilstereoen (Pioneer FH-80BT). Noen som har opplevd samme problemet? Fungerer på tlfdelen, men ikke bluetooth audio...

Kan jo håpe at det er rettet i denne oppdateringen, får tilgang til bilen imorgen...

Bjornebassen

Bra prioritering, Apple! Jeg driter i at 3g'n min har blitt crap etter 4.0 så lenge signalbarene ser fete ut :) Takk.

Hehe....

paatriick

Jeg har oppdatert iphone min, men etter det får jeg ikke spilt musikk i bilen via iphone.

Får opp meldingen: Dette tilbehøret er ikke optimalisert for iphone-enheten. Du kan oppleve støy som som skyldes mobilforstyrrelser og redusert mobilsignalstyrke.

Dette kom etter jeg oppdaterte telefonen i går. Hva kan være galt?

Har jo alltid fungert før, men nå er det helt dødt. det eneste som skjer når jeg plugger inn kabelen, er at det spiller i ca et halvt sekund før det kutter. Irriterende!

Waldemar

Kan man jailbreake ios 4.0.1

Får det ikke til:

I følge guiden til Redsnow står det at det ikke spiller noen rolle hvilken firmware man har.., men Redsnow vil ikke verifisere ipsw-fila. (iPhone1,2_4.0.1_8A306_Restore.ipsw)

Kjører nyeste redsnow: redsn0w_win_0.9.5b5-5
3g Opplåst

Hellandsjø

Trur det er mulig om du oppdaterer først, deretter lar redsnow peke til den gamle ispw-fila (4.0)

Kilde
http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.0.1-with-redsn0w-iphone-how-to-guide/

monken

nylig jailbreaka min 3gs med pwnagetool med firmware 4.0.1

guide: [url">http://www.ihackintosh.com/2010/07/jailbreak-iphone-3gs-ios-4-0-1-with-pwnage-tool-unofficial/@

pwnage tool [url">http://www.megaupload.com/?d=9U1AHXQD

funker bare på gammel bootrom

dette er en uoffesiell versjon fra ispazio

Pr0xY

@ paatriickNår en får opp denne meldingen, må en ofte sette iPhonen i flymodus for å få musikken til å høres gjennom høytalerene. Håper jeg var til hjelp ;)

kyrretamber

Etter en uke med 4.0.1 nå så har jeg noen erfaringer.

Lukkeknappen på toppen funker ikke 7/10 ganger for å låse telefonen. jeg vet at det er fysisk kontakt for hvis jeg trykker inn den og hjem samtidig så får jeg boot og den funker fint til å vekke telefonen.

mail tryner hvis det har kommet mye mail (som etter en uke på ferie uten dataroaming)

Fortsatt noen heng i div applikasjoner, men virker som det er selve telefonen som henger, ikke app´en siden det er random.

wacz016

Skjer med at det på bildet av iOS4.0 både er dato, antall prosent strøm og en ny Netcom logo, mens det på bildet av iOS 4.0.1 verken er det ene eller det andre eller det tredje?