BMW jobber med bedre iOS-integrasjon

BMWDen tyske bilprodusenten BMW jobber nå med å integrere iOS bedre i sine biler. Med iOS 4 har Apple lagt til muligheten for "iPod Out", som skal gi et brukergrensesnitt som er veldig likt til det som allerede finnes på iPoden. BMW planlegger å bruke dette sammen med iDrive-systemet, som gir et lite scrollehjul som brukes til musikkavspilling, innstillinger på bilen og navigasjonssystemet.

Fordelen med dette er at brukere ikke trenger å venne seg til BMW sitt grensesnitt, men får et veldig kjent grensesnitt som ligner litt på Front Row.
I tillegg trenger man ikke å implementere nye funksjoner i bilen selv, det holder at iPhonen eller iPod Touchen oppdateres og de nye funksjonene vil være tilgjengelige med en gang.

Systemet skal i følge BMW være i de siste fasene og er klart til å implementeres i nye biler i 2011.

Soft

Full info:
http://www.bmwblog.com/2010/07/14/september-production-changes-for-bmw-vehicles-in-the-u-s/

btw, 2011 modeller, ikke i 2011 :-)

Larsabal

Enda en grunn til å vente på nye X3 mao :)

Henrik Christiansen

I videoen sier de "it will be available in BMW vehicles at the beginning of 2011", så det er dette jeg har basert artikkelen på. Finner heller ingenting på linken din om at dette spesifikt gjelder 2011-modellene, og såvidt jeg vet er vel de straks tilgjengelige.

Magnusmags

Ny grunn til å elske BMW! skal kjøpe meg en sann bil:-)

Soft

fra 1. kappitel i linken:
Beginning with September production there will be enhancements for BMW Assist with Bluetooth (639) and iPod/USB Adapter (6FL). These enhancements will extend the functionality through improved integration of mobile devices into the vehicle. These new features are made possible by hardware advances and are not “retrofittable” to pre-September builds.
btw, http://www.dinside.no/847079/helt-ny-bmw-x3-offisiell

stigzy

Sykt nice! :-D

xadox

søren nå må jeg bare kjøpe meg BMW :P