Fring med videosamtaler på iPhone 4

Fring logoMed iPhone 4 fikk vi endelig et kamera også på forsiden av iPhone og dette kan vi nå bruke til FaceTime videosamtaler. Heldigvis er kameraet også tilgjengelig for andre utviklere og Fring har nå lansert den første applikasjonen som lar deg ha videosamtaler med hvem som helst.

Fring har lenge vært en populær klient for VoIP, lynmeldinger, Skype og andre kommunikasjonstjenester på iPhone. I den nyeste versjonen av fring som nå er ute på App Store, kan du endelig også ha videosamtaler med dine venner - på tvers av plattformer. Alle som har en mobil med kamera på forsiden og en oppdatert fring-klient, vil kunne ha videosamtaler med hverandre. Har du en iPhone 4 vil du dermed kunne ha videosamtaler med hvem som helst på andre mobilplattformer, uavhengig av om de har en iPhone med FaceTime eller ikke.

Fring gir deg også muligheten til å ha videosamtaler over både Wifi og 3G - selv om selskapet ikke kan garantere kvaliteten på 3G-videosamtaler. I tillegg til videosamtaler gir den nye utgaven av fring også støtte for multitasking og vil ligge i bakgrunnen for å kunne motta telefonsamtaler.

Fring Fring

Fring er gratis og er tilgjengelig i App Store.

Wieger

Kult, men det var ikke noe fint grensesnitt.

Randy

Idiotisk video..

exlan

Latterlig video. Mulighet for å ringe venner som er på pcen med skype å vise web?

stigzy

Virkelig lam video, men fring så ikke så gale ut :-) Faktisk gratis også :-P Eller må du betale for å bruke programmet?

exlan

Gratis ;)

Miauri

dummeste video jeg noen gang har sett

sornes

Haha! Har ikke lært mye av Jonathan Ive den typen der :)