YouTube Mobile oppdateres - bedre enn iPhone-appen?

YouTube Mobile

YouTube slapp i går ut en betydelig oppdatering og forbedring av YouTube Mobile som nå benytter seg av HTML5 for å spille videoklippene. Det oppussede brukergrensesnittet er tilpasset til å fungere bedre med mobiltelefoner og andre mobile enheter med touchskjerm.

Det er nå flere funksjoner som er tilgjengelig selv om du ikke skulle benytte deg av en tradisjonell datamaskin for å leke rundt på YouTube. Blant annet er det mulig å flagge videoklipp, lage spillelister og få servert forslag på relaterte videoklipp.

YouTube Blog skriver at den mobile tjenesten til YouTube nå leverer over utrolige 100 millioner videoklipp hver eneste dag, og linker i samtidig til en rapport som sier at flere mennesker kommer til å koble seg opp på Internett fra en mobil enhet enn fra en tradisjonell datamaskin innen fem år.

Videointroduksjon

Sjekk ut YouTube Mobile på http://m.youtube.com/ og fortell oss hva du synes.

For å putte denne økningen i perspektiv, nevnes det at 100 millioner avspillinger om dagen var omtrent det samme tallet som hele YouTube hadde i 2006 da Google valgte å kjøpe tjenesten for 1,65 milliarder dollar.

Via MacWorld

Mac Lovin

Godt å se at google fikser noen av applikasjonene sine. Synes google har mange bra ideer men overraskende hvor mye som virker halvferdig og med stygg design.

Dagens syting:
Jeg bruker hele gmail, docs og kalender systemet, men det hele er ganske stygt, rotete og buggete. Og ganske imponerende når de kommer med nye oppdateringer som faktisk gjøre det mindre brukervennlig. Har alltid sagt at google har litt å lære av apple når det kommer til design og brukervennlighet. Personlig skulle jeg gjerne sett en stor overhaul på gmail, docs og hele den pakka, slik at det blir mer tilnærmet mobile me, istedenfor at de bruker tid på å lage Buzz og Wave og all den driten der.

bruiseprestine

dette er bs! youtube ser ut som det alltid har gjort via safari (m.youtube.com) på iphone, får ikke alternativet å velge kvalitet verken over wifi eller 3g/edge.

oleost

Er nok ikke lansert for Norge enda, så du må endre språk helt nede til English (US).

Larsaronen

Ja du må endre til English (US) og så velge Touchscreen nederst..

Nafoni

Dette er jo supert! Ser mye finere ut pluss at jeg kan se videoer i full kvalitet når jeg IKKE er på WiFi!

bruiseprestine

genialt! dette har jeg ventet _lenge_ på, muligheten til å se HQ youtube video på iphone selv over 3g/edge er endelig her!

TheEdge24

Helt fantastisk på iPad! :D

850R

Jeg får ikke dette til og fungere på min Ipad. Har satt til engelsk og er på touch screen versjonen. Men får ikke opp den nye meny linja med bla. HQ på:( Hva gjør jeg galt?
Takker