Stort spillsalg i App Store

Stort spillsalg hos AppleI dag feirer USA sin nasjonaldag og dette feires selvsagt stort i USA, men en rekke spillutviklere har også tatt feiringen til App Store. I dag (og bare i dag) kan du kjøpe mange av de store iPhone og iPad-spillene til sterkt reduserte priser. Har du lyst på spill til sommerferien er det nå du skal slå til.

De fleste av spillene vil ha redusert pris ut dagen i dag, mens noen fortsetter salget litt lengre. Ikke alle spillene er tilgjengelig i den norske App Store og noen krever at du har en amerikansk konto, men de fleste finner du også her i Norge - til redusert pris.

De fleste spillene er også til iPhone, men det finnes også noen iPad-spill blant godbitene og flere av spillene er også såkalte «Universal apps» som fungerer både på iPhone og iPad.

Fortell oss gjerne i kommentar feltet hvilket spill DU har kjøpt!

Gameloft

EA Games

Namco

Glu

Andre produsenter

Via toucharcade

stigzy

Jeg som kjøpte Isaac Newton spillet tidligere i dag og betalte 39kr. Nå koster det 11kr :bitchin:

ameja

@stigzy: omgwtf, men hvis du kniper inn en krone her og en krone der på snacks o.l., så skulle du gå i null til jul væffal.. ;-)

Traktor

Hav synes du om spillet da? Resier til Tyrkia i morgen så fint å ha noen spill på flyet. Vurderer å kjøpe build-a-lot

Nafoni

Er du på utkikk etter gode spill, sjekk ut denne applikasjonen og eventuelt [url=http://www.slidetoplay.com">SlideToPlay

[url=http://itunes.apple.com/no/app/gamefinder-by-slide-to-play/id359059391?mt=8">GameFinder

stigzy

Anbefaler Isaac Newton spillet :-) Liker du spill der du må tenke deg frem til løsninger, så KJØP :-D