Kutt grønnsaker med iPad

Veggie SamuraiTidligere denne uken viste vi dere hvordan dere kunne kutte frukt på iPhone med det glimrende spillet Fruit Ninja. Frukt er vel og bra, men hva med grønnsaker - det er jo de vi som regel kutter?

Siden Fruit Ninja har blitt en så stor suksess har selvsagt noen kopiert konseptet og lansert et veldig likt spill med navnet Veggie Samurai. Spillet finnes for iPhone og iPad og er mye morro!

Spillet Veggie Samurai ligner veldig mye på Fruit Ninja og det er vel ikke å overdrive å kalle det en «kopi». Som i Fruit Ninja handler spillet utelukkende om å «kutte» grønnsaker med et samurai sverd. Grønnsakene flyr opp i luften og før grønnsakene forsvinner ut fra skjermen må du kutte dem opp med ditt sverd. Man kutter ved å dra fingrene over skjermen.

Spillet er utrolig enkelt, men allikevel noe man raskt blir avhengig av. Grafikken, lydeffektene og spillbarheten er glimrende og for kun NOK 17,- får man mange timer med underholdning.

Spillet koster NOK 17,- i App Store og er tilgjengelig både for iPhone og iPad. Vi har sett på iPad-varianten, men programmene er seperate og ikke universal.

Jan Fredrik

Det skal også nevnes at Fruit Ninja fungerer ekstremt bra på iPad. Skal likevel ta en titt på Veggie Samurai i løpet av uken...

iPlayer

Veggie samurai er også tilgjengelig på iPhone