Over 10 000 iPads i Norge

Over 10 000 iPads i NorgeApples iPad har vært en enorm suksess, men produktet har enda ikke blitt offisielt lansert i Norge og store deler av verden. Det har allikevel ikke stoppet over 10 000 nordmenn fra å importere og kjøpe iPad - ikke ulikt hva som skjedde med iPhone når denne ikke var tilgjengelig i Norge.

Det er nettstedet E24 som i dag melder om disse tallene. Tallene er basert på beregninger gjort av VG Mobil og utgangspunktet er trafikk på VG Nett fra iPad.

VG er Norges største nettsted og har dermed et unikt utgangspunkt for å kunne analysere det norske markedet. VG mener at det er mer enn 10 000 iPads i Norge, et svært høyt tall med tanke på at produktet fortsatt ikke er offisielt tilgjengelig i Norge.

Vi har sett en sterk økning i antall iPad-er i bruk i Norge fra april når den ble lansert i USA og frem til i dag. Tallene våre tyder på at det finnes i overkant av 10.000 iPad’er i Norge. Veksttakten er like høy nå som vi så ved lanseringsperioden. Vi ser at iPad er et typisk sofamedium. Bruken er særlig sterk på kvelden mellom klokken 20:00 og 23:00. I tillegg øker bruken kraftig i helgene

sier daglig leder Tor Jacobsen i VG Mobil til E24.

VG planlegger å introdusere en abonnementsversjon av VG på iPad til høsten og arbeidet er i full gang. VG vil satse på Apples iPad og ifølge Tor Jacobsen øker både antallet iPad-brukere og antallet sidevisninger fra iPad hver eneste uke.

Aftenposten har lansert en egen iPad-utgave av sine nettsider og har holdt auksjoner for annonsene på iPad-varianten. Annonsene på iPad-utgaven er utsolgt ut hele 2010 - noe som sjeldent skjer på Aftenpostens vanlige nettsider.

Tags:

Sebbai

WOW! ;)

Skrevet på min iPad :)

macelsk

Yess!!

Også skrevet på min iPad :D

obbink32

jeg har fortsatt til gode og se det helt store bruksområde for ipad.

surfer jo hjemme på mac´en eller iphone.

hva er det Ipad gir som disse ikke klarer? mulig det er jeg som ikke ser fordelene her

MrUnderhill

En PC er litt for stor til å ha i fanget når man i sofaen, og skjermen på en mobil er liten når du har brukt en iPad et par timer.

Etter at iPaden kom i hus har jeg nesten ikke brukt PC/iphone til å surfe. I tillegg fungerer den bra til å lese bøker på, og vise frem bilder.

Men du får gjort alt iPaden gjør med en PC eller mobil.

E. Skrott

DA denne ikke var tilgjengelig i Norge.