Antenneproblemer? There's a wrap for that!

Allerede fra dag én ble det rapportert inn problemer med antennen på iPhone 4. Nå mener "awrapforthat.com" at de har løst problemet.

Når meldingene om antenneproblemer strømmet inn etter iPhone 4-lanseringen 24. juni ble det først meldt at det hele kunne løses med en "Apple Bumper". Det har vist seg å være riktig. Grunnen til antenneproblemene er nemlig berøring i nedre, venstre hjørne av iPhone 4. Med en slik bumper vil ikke dette være mulig.

Mange har imidlertid klaget på denne løsningen. Noen liker ikke bumperens utseende og andre mener at 30$ er en stiv pris for en plastbit. Som en gavepakke, for de som faller inn i en av disse to kategoriene, har "awrapforthat.com" lansert en ny løsning.

Løsningen, kalt skin wraps, minner om skjermbeskyttelsen mange har hatt på iPhonens skjerm. Forskjellen er at skin wraps plasseres rundt kanten på din iPhone. I tillegg til den gjennomsiktige varianten får du skin wraps i rød, blå, grønn, oransje, gul, rosa, sort, hvit og 12 forskjellige mønstre. Med andre ord kan du også benytte skin wraps til å style opp telefonen din. Det skin wraps derimot ikke kan hjelpe deg med, er å beskytte iPhonens forside og bakside mot riper og skår.

Prisen ligger på 10$, med andre ord en tredjedel av den offisielle Apple-bumperen. Foreløpig har vi kun fått se et bilde av den gjennomsiktige skin wrapen, men alle utgavene kan bestilles i dag. Se hjemmesiden deres for nærmere informasjon om bestilling.

Kilde: awrapforthat.com

Tombha

bruk heller litt gaffatape :D gir iPhone 4 den litt "røffe, nerdete" looken og hjelper mot antennesignaler :)

nedberg

Skal også gå å bruke armbånd ala Livestrong til dette:
http://www.theiphoneguru.net/2010/06/25/diy-ghetto-iphone-4-case-from-a-99c-bracelet/

flyndre

If you cant ficks it with ducktape its broken

RissEh

Det betyr altså at Invisibleshield også vil hjelpe de som har antenneproblemer?

På ITavisens sak: http://www.itavisen.no/846234/iphone-problem-overdrevet

Uttalte antenneingeniøren følgende: "- Slike gummibånd som Apple selger kan hjelpe noe, men å teipe området mellom de to antennene som noen gjør, det har ingen påvirkning i det hele tatt, hevder antenne-eksperten. "

Jan Fredrik

Jeg er ikke 100% sikker, men jeg vil tro det.

Aphelion

Ducktape? Andeteip?