Første kortfilm laget 100% på iPhone 4

Kortfilm på iPhone 4

Den nye iPhone 4 har et relativt imponerende kamera som både tar fine bilder og video og Apple har lagt til rette for enkel videoredigering på telefonen med en iPhone 4-utgave av iMovie. Det var derfor ventet at det ikke kom til å ta lang tid før noen lagde den første filmen utelukkende på iPhone 4.

En kortfilmprodusent med navn Michael Koerbel var først ute og hans kortfilm "Apple of My Eye" er nok den første filmen som utelukkende er laget på iPhone 4. Michael tok opp og redigerte hele filmen på en iPhone 4 - ganske imponerende.

Han har brukt Apples iMovie-applikasjonen og hele prosessen tok omtrent 48 timer sier Michael på sin Vimeo-side. Du kan se filmen under eller i HTML5 hos Vimeo hvis du er på iPhone/iPad.

"Apple of My Eye" - an iPhone 4 film from Michael Koerbel on Vimeo.

Tags:

m4rius

Hører alle sier Android telefoner er så sykt bra... Er dette mulig å gjøre like enkelt å greit på en Android telefon?

-Even

Stilig, gleder meg til å se videre om folk lager noen enda bedre :P Ja, denne hadde sine feil, mn kult konsept og at den er lagd med en liten iPhone :)

admin

Dette er utrolig imponerende - og alt er gjort på en telefon.

TheRealChristoffer

Dette har man kunne gjort i mange mnder med programmet ReelDirector som også er ganske bra program som er til iphone 3gs og ipad

Åsmund

Dette viser nok en gang at utstyret har mindre å si enn fotografens evner.

Jan Fredrik

Eh... Ikke helt enig Åsmund.

Han har jo brukt skinner og mye annet profft utstyr. Verdens beste fotograf ville ikke klart å lage bra film med kun en iPhone!