Spotify og WiMP snart klar for iOS 4

Wimp og SpotifyiOS 4 ble lansert i forrige uke og en av de mest etterspurte funksjonene er bakgrunnsprosesser. Kanskje spesielt har brukerne av tjenester som Spotify og WiMP ventet på muligheten til å høre på musikk, mens de gjør andre ting. Snart er det mulig.

Spotfiy gjorde det kjent i sin blogg og på Twitter at de nå har sendt inn en oppdatert versjon av sin iPhone-applikasjon til App Store. Selskapet lover at den nye versjonen vil la oss spille musikk i bakgrunnen og inkludere en liten «overraskelse» for å gjøre tjeneste mer spennende.

Det er ikke bare Spotify som har oppdatert sin iPhone-applikasjon. Også norske WiMP har sendt inn en oppdatering for over en uke siden som også skal inkludere støtte for bakgrunnsprosesser i iOS 4 og dermed la deg spille musikk i bakgrunnen - selv om applikasjonen ikke er i gang.

Begge tjenestene blir dermed vesentlig forbedret på iPhone og begge applikasjonene bør være i App Store om ikke alt for lenge.

Jan Fredrik

Blir spennende med Spotifys overraskelse!

Nafoni

Ja, lurer på hva det kan bli.

Mari3us

kan de ha implentert social?

ameja

Kanskje de har implementert "repeat one"-funksjonen! Ufattelig at de ikke har klart det så langt..

MrUnderhill

Håper de har tilpasset appen til iPad i tillegg til iPhone....

haakonks

Oppdatert versjon av WiMP med støtte for iOS4 ligger nå klar for nedlasting i AppStore. Har testet litt på min 3GS, og fungerer glimrende!

Juke

Ja, har testet Wimp litt jeg også. Godt å se at de i tillegg til å legge inn støtte for avspilling av musikk i bakgrunnen også har fjernet de bugsene jeg slet med i forrige versjon, slik at jeg ikke lenger får problemer med å spille av musikk i frakoblet modus og at musikken plutselig skipper/stopper uten grunn etc.

Det eneste jeg savner nå er at de rydder opp litt i interfacet sitt siden jeg synes det er litt tungvint navigasjon sammenliknet med f.eks. Spotify, og at de får opp coverart etc på lockskjermen når musikken spilles (som for iPod-appen) hvis det lar seg gjøre.

mac_31

Nå kan knytte seg opp til Facebook og Twitter med WiMP også!

Jan Fredrik

Da er Spotify også ute, etter hva jeg har hørt.

Hva er den lille overraskelsen?