Apple selger 3 millioner iPads

Apple slapp idag en pressemelding som offentliggjorde at selskapet nå har solgt 3 millioner iPads på bare 80 dager. Suksessen for det meget populære produktet ser ikke ut til å stoppe.

Bare 28 dager etter lansering i USA hadde iPad solgt 1 million enheter. En måned senere, altså 60 dager etter lansering, hadde selskapet solgt 2 millioner iPads.
Ifølge Apple var det igår produktet nådde sin nye milepæl med 3 millioner solgte enheter med en rekordfart på bare 80 dager.

I pressemeldingen skriver Apple også at det nå er 11 000 tilgjengelige iPad-beregnede applikasjoner tilgjengelig av de 225 000 som finnes på App Store.

Vi arbeider hardt for å få dette magiske produktet i hendene på enda flere mennesker over hele verden, inkludert i de i ni landene iPad blir tilgjengelig neste måned.

uttaler Steve Jobs i pressemeldingen.

I Juli vil iPad bli tilgjengelig i Østerrike, Beliga, Hong Kong, Irland, Luxembourg, Mexico, Nederland, New Zealand, og Singapore. En norsk dato er foreløpig ikke offentliggjort og er fortsatt «i det blå».

Tags:

-JRV-

Har lastet ned begge NFS-spillene. Har bare prøvd undercover så langt, men det kan TRYGT anbefales! Genialt iPhone-spill ;-)