Stort spillsalg hos EA

Stort spill salg

Hvis du har en amerikansk iTunes-konto (og nå også norsk) kan du de neste 48 timene sikre deg flere av Electronic Arts topp spilltitler som FIFA 10, Need for Speed Shift, Sim City og mange fler for kun $0.99 - eller 6 kroner som de tilsvarer i norske App Store.

Spillene er kun tilgjengelig til denne prisen i de neste 48 timene og du bør hive deg rundt og laste ned ihvertfall et eller to av disse gode spillene fra EA.

Tags:

tmn

Hvorfor rettes denne artikkelen mo folk med US iTunes konto? Disse spillene kommer til 6 kroner i norske iTunes Store også.

admin

@tmn

Tidligere i dag gjorde de ikke det. Rettet artikkelen nå.

tmn

@admin aight :)

Ariston

6kr for spill er jo veldig billig, da :)

--

Om ikke alle, står det hvertfall på FIFA 10 at det ikke er tilgjengelig i Norge.

EDIT: Linkene fører til US store, om jeg ikke tar feil. Fant FIFA 10 ved å søke på App Storen.

tmn

@Ariston lenkene fra artikkelen lenker til programmene i US Store. Fifa10 er tilgjengelig i Norsk Store her: http://itunes.apple.com/no/app/fifa-10-by-ea-sports/id331397431?mt=8

aottesen

Skuffet .. ingen iPad-spill til den prisen :-(
De burde VIRKELIG kjørt iPad-tilbud også, for å pushe spill-interessen litt opp. Til 69,- er jeg litt usikker på om jeg gidder å kjøpe Need for Speed Shift, men jeg hadde gjerne kjøpt oppfølgeren til 169,- om jeg hadde syntes at Need for Speed Shift (til 6,-) hadde vært gøy på iPad.
Menmen ..

-JRV-

Hvilke av disse spillene anbefales?

svar

Da har jeg kjøpt Battleship og Sim City :)

Ariston

Gameloft har også 0.99$ salg nå, for å feire iPhone 4.