Skype snart klar for iOS 4?

Skype på iPhoneEn av de nye funksjonene som det er knyttet mest interesse til hva gjelder iOS 4 er utvilsomt muligheten for bakgrunnsprosesser. Endelig skal programmer som Skype kunne fungere også mens du gjør andre ting på telefonen. Skype lover nå å ta i bruk disse funksjonene snarlig.

Apples iOS 4 inkluderer støtte for bakgrunnsprosesser, deriblant muligheten for at VoIP-programvare som Skype, Fring osv. skal kunne kjøre i bakgrunnen. Med iOS 4 og en oppdatert VoIP-klient skal du kunne motta telefonsamtaler over VoIP uten at du trenger å ha VoIP-klienten kjørende til en hver tid.

Med hver eneste oppdatering til iPhone OS (nå iOS), introduserer Apple en rekke nye endringer i programvaren. For å forsikre oss om at vi gir deg den absolutt beste opplevelsen, er vi nødt til å gjennomføre grundig testing av vår nye iOS 4-applikasjon med bakgrunnsprosesser. Når vi vet at applikasjonen lever opp til de høye forventningene vil den bli lansert. Stay tuned!

uttalte en Skype-tallsmann tidligere i dag.

Apple dro fram Skype som et av eksemplene på bakgrunnsprosesser i sin presentasjon av iOS 4. Skype fikk presentere hvordan det hele fungerte og ivrige Skype-brukere vil nok se fram til en slik oppdatering.

Skype har tidligere fått voldsom kritikk fra IPhone-brukere for å drøye veldig med å gi ut en Skype-versjon med støtte for samtaler over 3G. Mange frykter at Skype vil bruke like lang tid på å lansere en iOS 4-kompatibel versjon og det har allerede blitt opprettet en nettside som viser hvor lenge det er siden Skype kom med uttalelsen om at en versjon for iOS 4 kommer «snart».

Tags:

Arne Borgersen

Føler det er mange programmer jeg ikke kan bruke bakgrunnsprosesser på nå :( Trodde The Voice hadde :( Utviklere har fått iOS 4 lenge før, så de burde være klare med støttende apps...

FazilsFriend

håper NRK-radioene snart blir i0S4 oppgradert

oleost

Synst det er skuffende støtte blandt programmer ja.

Spotify burde jo ha ny versjon ute til iOS 4 idag.

ErlendPeder

Tror du det vil komme muligheter for videosamtaler med FaceTime-kameraet via Skype?