Find My iPhone med egen applikasjon

Find my iPhoneApple lanserte i dag en Find my iPhone-applikasjon til iPhone, iPad og iPod touch. Den fungerer sammen med MobileMe slik at du kan finne din tapte iPhone eller iPad på et kart, sende en melding som skal vises på skjermen eller spille av en lyd for å hjelpe deg å finne den selv om telefonen er satt som lydløs.

Find my iPhone

Dersom du skulle være så uheldig å miste din iPhone eller iPad, kan du installere applikasjonen på hvilken som helst annen enhet og følge med hvor din iPhone eller iPad skulle befinne seg. Når applikasjonen finner ut hvor den er, vises det på et kart fra Google Maps.

Det er også muligheter for å vise en beskjed på skjermen til enheten, la den spille en lyd, låse den eller til og med slette alt innholdet.

Find my iPhone

Find my iPhone er gratis, men tjenesten krever naturlig nok MobileMe.

Eivind1

Dette har jo lenge vært inkludert i MobileMe tidligere, men hvor enkelt er det egentlig for personer som stjeler iPhone's å resette den slik at den kan brukes av tyvene, eller kan de ikke det etter at man har sperret den via MobileMe?

St Anders

tingen med dette er i hovedsak lagt opp til at de som evt finner telefonen kan se eks hvor hvem som er eieren, du kan få den til og ringe, hvis du ikke vett hvor telefonen er, eller om du mistenker den er stjålet, har du mulighet til og slette telefonen, så ingen får tak i informasjonen som ligger på telefonen (dette må jo da gjøres mens telefonen forsatt er på nett). Morsomme med denne appen, er jo at den krever jo at du har flere en en iphone/ipad (evt en av hver). Tror du kan resette telefonen, men du vil jo da også fjerne alt som er der i dag. Kan jo ringe operatøren din for og sperre IMEI nummeret så blir telefonen ubrukelig.

Nafoni

Fungerer det uansett om Stedstjenester er aktivert eller ikke?

bruiseprestine

Morsomme med denne appen, er jo at den krever jo at du har flere en en iphone/ipad (evt en av hver).

feil. mister du din iphone/ipad/ipodtouch kan du gå inn på find my iphone fra _hvilken_ som helst iphone/ipad/ipodtouch, logge inn med din brukerinfo og se hvor din mistede iphone/ipad befinner seg! I tillegg kan du jo da vise en beskjed, spille av lyd, fjern-låse eller fjernslette alt innhold.

telluz

Blir ikke det akkurat det samme som å gå inn på hvilken som helts datamaskin og logge på MobileMe? Skjønner ikke helt poenget med app'en for å være ærlig. Du må jo ha mobileme account uansett....

runema

bra dette nå har blitt gratis :-) Funker bra!