iPhone 4 forhåndsbestillinger forsinket til 2. juli

WWDC

I går gjorde Apple iPhone 4 tilgjengelig for forhåndsbestilling. Etterspørselen har, som ventet vært enorm, og Apple Store i flere land har utsatt den første leveringen til 2. juli.

Da iPhone 4 ble tilgjengelig for forhåndsbestilling i går viste Apple Store til at den ville leveres den 24. juni. Er du en av de som har forhåndsbestilt iPhone 4 før nettsidene til Apple ble oppdatert med denne informasjonen, vil telefonen fortsatt være hos deg 24. juni. Hvis ikke vil telefonen sendes (ikke leveres) den 2. juli.

8GB versjonen av iPhone 3GS er det akkurat som ventet mindre etterspørsel på, og vil leveres 24. juni.

Foreløpig er det bare USA og Storbritannia som er påvirket av dette. Den hvite versjonen av iPhone 4 er fortsatt ikke tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Foreløpig er det ikke blitt fastsatt noen endelig dato

nubbiz

Har en stygg følelse av at dette går utover den norske releasen også.

iRabb

as usual

Nichlasandre

ender vel med at apple lager mange iphone 4G men USA og UK vil ha den først så de leverer bare ut til den og vi vil vel ikke få den før i august tenker jeg..

djhalleu

Så redde dere er.

Selvfølgelig kan Apple fordele telefoner til land, selv om det er litt tomt i USA.

Dersom de er litt forsinka, blir det nok bare ei uke eller noe i Norge.

De norske telefonene er kanskje pakket med norsk introduksjons-heftet, og merket med NO på pakken eller noe, selv om de inni er like ?

ER IKKJE CLUET at første-partiet ble utsolgt før andre-partiet kunne fylles opp i hyllene. Er det ikke mye enklere å skrive det ? FORSINKET ?

trondage

Tror også det er snakk om parti 2 som sendes 2. juli og ikke at de er forsinket...

Nafoni

Ny info fra [url=http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ">Apples nettsider: 14. juli

appleguy

Fortsatt 2 juli i Frankrike...
http://store.apple.com/fr/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aosid=p204&siteid=1348144&program_id=37884&cid=OAS-EMEA-AFF&tduid=1b136a2069aa713e5d60bd8ff8b92ec1&mco=OTY2ODA2OQ

Nafoni

Ja, men husk at det er forskjellig fra land til land.

Knittan

Det virker på meg som det er en plan på dette fra apple. USA har lengere leveringstid enn det Frankrike har. Altså, USA sine kvote for førstelevering er alt rasket unna siden forhåndsbestillingen begynte. MAO, er det ikke sikkert de viker fra en plan om levering for resten av Europa ved å kanalisere tlf tiltenkt Europa over til levering USA.

Vi krysser fingra!!

Tony_

Husk nå på at Apple produserer ca 3millioner iPhone 4 i mnden, og dem har nok begynt med dette for en stund tilbake. Dessuten skal ting merkes med de forskjellige landa, språk osv. Tror fortsatt at det ikke vil bli noe seinere release i Norge. Spørsmålet er vel heller hvilket antall release nr. 1 i Norge blir på