iPhone 4 tilgjengelig for forhåndsbestilling

Apple vil produsere 3 millioner iPhone 4 i månedenForrige mandag, under årets WWDC, lanserte Apple og Steve Jobs deres nye iPhone.

Telefonen ble noe overraskende døpt iPhone 4 og i dag ble den lagt ut for forhåndsbestilling i USA og noen europeiske land.

Det var tidligere idag at den velkjente We'll be back soon. post-it lappen dukket opp på Apple Store sider. Klokken 15.30 idag norsk tid ble iPhone 4 tilgjengelig for forhåndsbestilling via Apple Store.

I tillegg til 16 og 32GB modellene til iPhone 4, har Apple også lagt ut en iPhone 3GS med 8GB lagringsplass til forhåndsbestilling for 99$. Akkurat som iPhone 3G med 8GB lagringsplass, vil 8GB versjonen av iPhone 3GS også bare være tilgjengelig i svart. Den hvite versjonen av iPhone 4 er av en uvisst grunn ikke tilgjengelig for forhåndsbestilling ennå.

iPhone 4 vil leveres 24. juni i USA, Tyskland, Frankrike, Japan og Storbritannia.

Priser

  • iPhone 3GS 8GB - 99$
  • iPhone 4 16GB - 199$ / £499 / 629 €
  • iPhone 4 32 GB - 299$ / £599 / 739 €

I USA må telefonen kjøpes med 2-års binding til AT&T, mens i England blir telefonen for første gang solgt uten noen form for binding.

iPhone 4 vil være tilgjengelig i Norge på en ukjent dato i juli. Ingen norske operatører har offentliggjort noen priser enda, men siden telefonen nå selges uten binding i
Storbritannia øker muligheten for at Apple også velger denne modellen i Norge. Det er nå også mulig å forhåndsbestille telefonen i Tyskland, Frankrike, Japan og Storbritannia.

iphonan

gledelig nyhet at man kan kjøbe den uten operatør sparer meg for mye styr :)
nvm så tegnene bak talla :P:P

hansek

At prisen i euro er såpass høy betyr vel at den kanskje selges uten binding i Tyskland og at jeg enkelt å greit kan ta meg en tur dit for å plukke med meg en?

iphonan

spørs vell om du tjener noe på det om du ikke skal der da eller om noen i norge selger uten binding for samme pris

hansek

Jeg skal dit 25. juni, så det hadde vært perfekt. Og den kommer vel ikke til Norge før om en god stund.

Sorry

Gleder meg til å endelig bytte ut 1G iPhonen min! Blir spennende å se prisene og hvilke abo som tilbys.

OT: Navnet iPhone 4 var vel alt annet enn overraskende? Jeg spådde dette allerede for ett år siden da Apple lanserte det famøse navnet 3GS... Heretter blir det iPhone 5 osv.

oyvind0402

Blir vel en tur til London da...

Jan Fredrik

Hm... Er i Barcelona 24. juni. Kanskje jeg skal prøve å finne billige tur-retur billetter til London? Noen som vet om en god side?

Jonaldo93

Er det virkelig slik at 32 GB Black er utsolgt for forhåndsbestilling i UK?

Det var tilgjenlig før i dag, også gikk jeg for å ta litt mat.... og dermed så sto det:

"Black unavailable" på 32 GB

Hvit er jo ikke tilgjenglig uansett... Så det står det: "White uavailable" på begge modellene uansett, men er det slik at jeg kan ta fly over til London å stelle meg i kø utenfor klokken 8.00 så kan jeg skaffe meg en? Vet at de selges sim-free uansett så det er jo ikke noe problem. Skulle gjerne holdt av en på forhånd! Noen som har holdt av en 32 GB Black?

90thobyr

Er det virkelig sant? Selges den uten abbonoment i England? Det er ikke slik at viss jeg da kjøper den der så må jeg jailbreake den eller at den ikke fungerer med norsk itunes konto osv.? Bare til å stappe inn min micro sim og den vil fungere? :-D

CiASpook

Det er riktig.

oyvind0402

Sender de til norsk addresse?? :rolls eyes:

the-minidj

Da er d jo ikke lenge til iPhone 7 :P

mrPicatta

Kan like godt vente på den ja... :P

trondage

Feil tidspunk i artikkelen... :-)
Jeg la inn en bestilling kl. 9.30 i morges.. (etter 30min prøving, og irritasjon på time out)
"Not yet shipped
Estimated Shipping: Delivers on June 24th " :-)

ErikJustus

Det er lurt å få med seg at iPhone 4 bruker micro sim og det begrenser jo mulighetene for å ta iPhone 4 i bruk her i Norge med det første, spesielt siden micro simen til iPad er ikke kompatibel med iPhone 4.

sifa

Siden den selges uten operatørlås i UK, vil dette da være som med 1. gen iPhone at man kan kjøpe dær og ta med seg til norge? eller må man som med 3G og 3GS være statsborger i UK for å kunne gjøre dette?

90thobyr

Snakket med Onecall senest i forgårs og de sa at de ville være klar med micro sim til iPhone 4 iløpet av nærmeste fremtid. ;)

trondage

Det er jo ingen krise når det gjelder micro sim da, det er jo bare å kutte til det gamle om Telenor/netcom/onecall ikke har micro sim til iphonen kommer i dine hender... Ser ikke problemet jeg iallefall.

Pliskin

Går det ann å skaffe seg en fransk adresse da? som får sendt videre:/

Sippi

I mitt tilfelle har jeg sjekket med Hello og de svarer følgende:
[size=85">”Vi har lagt inn en bestilling på micro sim, og de er ventet inn om ca 14 dager.”
Dette svaret fikk jeg 9/6-10

Jeg tolker det dit hen at norske operatører er i full gang med bestilling av micro sim, for å dekke etterspørselen som vill komme.

HenrikWL

Det er lurt å få med seg at iPhone 4 bruker micro sim og det begrenser jo mulighetene for å ta iPhone 4 i bruk her i Norge med det første, spesielt siden micro simen til iPad er ikke kompatibel med iPhone 4.

Hæ? Hvor har du dette fra? Micro-SIM er da Micro-SIM, er det ikke? :-/

turimblar

Er det noen som vet om norsk Apple Store vil følge noen av de andre landene og etterhvert la folk kjøpe uten abonnement?
Synes det lukter svett hakk sånn som det er nå at man må kjøpe med binding, for så å betale på det ett år eller betale ekstra for å bryte. Det er tungvint!

admin

@turimblar

Det var overraskende at det gjorde dette i UK. Jeg ser egentlig ikke noen grunn til at de ikke skal tilby det samme i alle europeiske land?

trondage

Jeg tipper Apple kommer til å gjøre det samme som i UK her i Norge også.. Siden det er så mange operatører som skal selges her i Norge, kommer Apple til å selge SIM-fri og så er det opp til hver enkelt operatør å selge med binding.

sifa

Siden den selges uten operatørlås i UK, vil dette da være som med 1. gen iPhone at man kan kjøpe dær og ta med seg til norge? eller må man som med 3G og 3GS være statsborger i UK for å kunne gjøre dette?

DonSaada

Er det offisielt at den kommer til norge i juli?

TheRealChristoffer

ja?

Borgen

Ja det er det men lanseringdatoer er til for brytes er de ikke (sjelden apple holder lanseringsdatoene sine her)

H92

Både $, € og £ settes vanligvis foran beløpet, ingen vits å skape forvirring.

Eivind1

@trondage

MicroSim er ikke kompatibelt med det SIM-kortet du har i dag, så det nytter ikke å være kreativ med saks.
Les mer på teknofil.no

HenrikWL

Rent fysisk sett så fungerer det fint å klippe; problemet oppstår dersom iPhone 4 avhenger av noen av Micro-SIM sine avanserte funksjoner som vanlig Mini-SIM ikke støtter.

CiASpook

Rart at det fungerer for iPad brukere å klippe kortet sitt i dag da :)

HenrikWL

Sikkert fordi iPad ikke avhenger av noen av de tidligere nevnte Micro-SIM eksklusive funksjonene — enda. ;)

Vaktmestern

Netcom har uttalt for lenge siden at de er klare med Micro-simkort og da er det ikke noe vits å komme med en gammel artikkel fra Teknofil hvor det står noe annet.

Eivind1

Beklager at jeg drog frem en gammel artikkel fra Teknofil hvor det stod at Netcom ikke er klare til å levere micro-sim.

Det var vel heller avsnittet om at Micro-SIM og vanlige SIM ikke er helt like jeg skulle frem til.

iPanda

Skal besøke en venninne i London i starten av Juli. Kan jeg bestille en iPhone med min Apple-ID levert til henne, lett som bare det? Forsøkte å legge inn en bestilling og da gikk det fint å logge inn med egen ID, fikk bare opp en siden med adresse. Ser enkelt å greit ut men det kan vel være jeg før trøbbel senere?

trondage

Det er ikke noe problem, bare legg inn leveringsadressen til henne. Jeg gjorde dette med både iPad og Iphone og det gikk fin fint.. :-)

iPanda

Om jeg legger inn en bestilling nå, er det sansynlig at jeg da får den innen jeg drar fra London 9. juli?