Full oversikt over fotball VM på iPhone med Push South Africa

Psuh South AfricaFotball VM nærmer seg med stormskritt og i forrige uke varmet vi opp med en komplett fotball VM-kalender i iCal, men hva hvis du ikke kan følge kampene direkte?

Da er iPhonen et nyttig verktøy og med programmet «Push South South Africa» kan du få push-meldinger på hver eneste scoring.

Programmet «Push South South Africa» fra LX Apps er en god kamerat å ha med seg når du ikke kan få sett en av de mange kampene i fotball VM live. Programmet som kun koster NOK 6,- i App Store (i en begrenset periode) vil gjennom hele fotball VM gi deg såkalte «push notifications» hver eneste gang noen scorer et mål.

Push South Africa kan holde deg oppdatert på følgende informasjon direkte fra fotball VM i Sør Afrika:

  • Mål
  • Kick off
  • Pause
  • Kamp over (med resultat)
  • Ekstra tid
  • Straffespark

Alle push-meldingene er gratis (utover datakostnader) og skal ifølge LX Apps leveres kun få sekunder etter hendelsen har skjedd. Siden kampene ikke har startet enda har vi av åpenbare grunner ikke mottatt noen push-meldinger, men man trenger ikke å bekymre seg om å få meldinger fra lag man ikke interesserer seg for.

Det er nemlig mulig å selv velge hvilke lag man ønsker å følge og motta push-meldinger fra.

Push South Africa Push South Africa

I tillegg til å tilby push-meldinger, gir Push South Africa også en komplett oversikt over resultater, kamper, tidspunkt og grupper i et relativt enkelt grensesnitt. Programmet kunne med hell hatt et noe penere grensesnitt, men det er funksjonelt og du skjønner raskt hvordan programmet fungerer.

Push South Africa Push South Africa

Programmet koster i en begrenset periode kun NOK 6,- i App Store. Hvis du er medlem i vår Facebook-fanpage kan du vinne 1 gratis promokode (gjelder KUN for amerikanske iTunes-kontoer) for denne applikasjonen ved å kommentere artiklen på Facebook.

peraa

konge! gleder meg til å prøve :)

Macca

Krever iPhone OS 3.1.3... Bummer :-(

Kashmar

Jeg var på vei til å si "Hvem f**n bryr seg om fotball-VM", men så kom jeg til å tenke på at jeg følger jo MLB nesten religiøst...

Sparte meg selv et vådeskudd i foten der ja. Push hver scoring er nice (funker ikke like bra i baseball desverre).

nitron

Bra du modererte deg Kashmar, og ser ironien i at du selv følger MLB;) Baseball må jo være en av de døveste sportene som er oppfunnet! En slags slåball på steroider (pun intended). Cricket er kanskje verre, det skal sies. Det fremstår rart for meg at noen gidder å sitte 3,5-8 timer å følge med på baseball, og cricket er jo enda verre. Den tiden det skjer noe som kan likne spennende kan jo som oftest måles i en håndfull minutter til sammen!

Den som ikke har tatt seg vann over hodet, den har bare sett toppen av isfjellet!

Kashmar

Cricket er totalt gresk for meg, og ja en kamp som varer en til to dager er sykt. Baseball-kamper varer vanligvis 2,5 timer (ikke mye lenger enn en vanlig fotballkamper) men går det til ekstra runder kan det fort ta 0,5-1 time ekstra. Jeg liker baseball bedre enn fotball fordi i baseball har alltid "the underdog" en mulighet til å vinne. I fotball kan det fort bli total dominering når topp og bunn på tabellen møtes.

moslien

Denne blir ikke oppdatert hos meg, flere som sliter med det? Har iOS 4.

Andreas_S

Jeg har denne og det har fortsatt ikke skjedd noenting i VM... I følge denne da.. Veldig "fornøyd" med mitt kjøp.

bergman

Er det bare meg som ikke finner den i AppStore?

Andreas_S

Jeg fant den ikke jeg heller. Mulig noen har fjernet den og stikki av med pengene våre?

bergman

Merkelig.. Den hadde vært perfekt hvis den hadde vært der og fungert optimalt.

Andreas_S

Dette står på sida dems:

It's with great sorrow that we communicate that due to a problem with our PUSH SOUTH AFRICA application we were forced to make the decision to remove it from the AppStore.

We have already began communications with Apple in order to refund everyone that bought it.

We present our most sincere apologizes to everyone that download it and was expecting to use it to follow the South Africa 2010 World Cup.

Best Regards,
Lx Apps

bergman

Det var jo noe drit da...

Er det noe annet som fungerer tilnærmet like bra da?

Andreas_S

Tilnærmet like bra er vel ikke noen høy målsetting når denne aldri har fungert... Men jeg har ikke sett etter andre ting siden jeg kjøpte denne. Får starte søken etter noe lignende nå.

bergman

Tilnærmet hvordan det skulle fungert mente jeg:)

Fint hvis du skriver her om du finner noe:)

Soldado

2010 World Cup South Africa. Fungerer glimrende med masse nyheter og info som også har en pushfunksjon. Koster 6,- og er absolutt værdt pengene. :-)

Andreas_S

Litt morsomt at det står i appen at de takker for alle tilbakemeldingene også er det ingen ratings.. Har du testen denne "live"? Hvor lang tid tar det fra ting skjer til du får pushvarsel?

moslien

Ser den har fått 83 enere og 23 femmere i us itunes store.. Fungerer appen også bra nå som vm har startet? Flere som klager på at den nå crasher ser jeg.

Thorvaldo

Hva med MLB!! Elsker sporten. legg ut appsa du bruker!
BTW Three Lions On The Shirt

Vaktmestern

Denna virker ikke og den er heller ikke i Appstore lenger.
Fant jo ut det i dag når VM begynte. Kom ikke et eneste pushvarsel og resultater ble heller ikke oppdatert.

Soldado

Den fungerer da bra hos meg.. Får pushmeldinger om kamper og nyheter. Har crashet én gang men da jeg startet opp igjen gunket det bare bra. Er fornøyd alt i alt.