Vil Apple slutte å følge opp iPhone 3G?

Vil Apple slutte å følge opp iPhone 3G?Ifølge Boy Genius Report, vil Apple veldig sannsynlig slutte å selge og følge opp iPhone 3G med software-oppdateringer. Apple har nå sluttet å levere 8GB versjoner av iPhone 3G til AT&T butikker rundt i USA, i tilegg til at australske Apple Store lister iPhone 3G som utilgjengelig og O2 har endret sine bestillingsalternativer som gjør det umulig å kjøpe en iPhone 3G.

Det er ikke sjokkerende at Apple slutter å følge opp deres andre iPhone. Dens 2 år gamle maskinvare begynner å bli veldig utdatert sammenlignet med 3GS, noe som gjør at den ikke kan nyte alle fordelene med iPhone OS 4, hovedsakelig multitasking.

Den amerikanske butikken Wal-Mart har nå også minket prisen på 16GB modellen av iPhone 3GS til 97$, noe som tilsvarer ca. 650 NOK. Det er også forventet at 3GS vil ta 99$ plassen til iPhone 3G 8GB i Apple Store nå som iPhone 4G/HD blir annonsert.

Uten at noe tyder på det, er det heller ikke unaturlig at iPhone 3GS ikke vil bli fulgt opp etterhvert. Men 3GS lider langt ifra av de samme maskinvaresvakhetene som iPhone 3G, noe som gjør dette mindre sannsynlig.

Via Tuaw

Baalspawn

Du vil nok fortsatt kunne oppgradere til nyere os, men vil kanskje ikke få alle funksjoner som nyere telefoner har pga hardwarestøtte. på 1 gen iphone vil feks multitasking delen i 4.0 oset ikke virke (sikkert grunnet manglende data kraft).

User

Baal, 1.gen iPhone støttes overhode ikke av OS 4.0

TheRealChristoffer

[quote="Baalspawn"]Du vil nok fortsatt kunne oppgradere til nyere os, men vil kanskje ikke få alle funksjoner som nyere telefoner har pga hardwarestøtte. på 1 gen iphone vil feks multitasking delen i 4.0 oset ikke virke (sikkert grunnet manglende data kraft).

1.gen får ikke oppgradere engang til 4.0
3g får oppgradere til 4.0 men får ikke multitask og bakgrunsbilder
3gs får alt som er presentert

taG

Dette virker helt naturlig. Os 4 er nok det siste os som støttes på 3g og mønsteret synes ganske klart. Når en ny generasjon iPhone slippes blir «forrige» generasjon solgt som low-end. Tidligere generasjoner blir samtidig faset ut. Det var slik når 3GS ble sluppet og jeg ser det ikke som sannsynlig at de nå skal holde liv i tre generasjoner iPhone.

Samtidig gjøres et knippe av egenskapene til nyeste iphone tilgjengelig for de eldste som en form for «teaser». Dette gjør det fristende å kjøpe en ny telefon for å få full pakke.

tak

Kommer det nytt OS til Ipad samtidig som det kommer nytt til Iphone, folkens?

TheRealChristoffer

Nei;) ipad får nytt os i høst

m4rius

Men håper de presenterer iPad OS 4.0 på WWCD :) evt. legger ut en beta.

HenrikWL

Det finnes ikke noe iPad OS. Det finnes kun iPhone OS. Dagens iPad kjører iPhone OS 3.2 (dette blir aldri lansert til iPhone), og den kommer til å få iPhone OS 4.0 i høst.