WiMP ikke godkjent av Apple

Wimp iPhone

Aspiro sendte for over åtte uker siden inn den ferdige iPhone-klienten for WiMP til godkjenning til App Store, men i motsetning til Spotify ble ikke iPhone-applikasjonen til den store norske musikksatsingen godkjent.

WiMP er en norsk musikkstreamingstjeneste som utfordrerer svenske Spotify. Tjenesten er drevet av Aspiro, Platekompaniet og Telenor og tilbyr ubegrenset streaming av musikk for NOK 99,- i måneden. Programmet finnes til både Mac og Windows og forhåpentligvis også snart til iPhone.

Ifølge Digi.no er det betalingsløsningene til WiMP som Apple ikke har godkjent og programmet har blitt endret og sendt inn på nytt.

Vi har fått et krav om å endre applikasjonen på grunn av at vi tillater betaling via mobilregningen, noe som er gjennomført. Apple ga oss fredag for en drøy uke siden beskjed om at disse endringene og øvrige tekniske deler så langt ser OK ut, og at vi vil få en endelig beskjed i løpet av kort tid.

sier informasjonssjef Kristin Breivik Eldnes i Aspiro til Digi.no.

WiMP

WiMP

Aspiro skal dermed har gjort endringene som Apple ønsket og forhåpentligvis er WiMP å finne i App Store i løpet av relativt kort tid. Prosessen kan ta alt fra et par dager til et par uker, alt avhengig av kompleksitet og arbeidsmengde hos Apple.

da9l9ls1

Apple er sære på enkelte områder! Har ventet på denne app'en i lang tid nå!

matsj

Når det blir gjort tilgjengelig i App Store bytter jeg fra Spotify til WiMP asap!

moskito

Da9I9Is1

Tenkte akkurat på det samme før jeg leste din coment. Ja Aple er ganske sæære. Men de ønsker vel ikke at folk skal få skjiit høye mobilreginger på grunn av app store.

ikke det at 99kr ekstra er så mye :D