Zombie Infection for iPhone

Zombie Infection

Zombie Infection er det nyeste spillet fra Gameloft på iPhone. Spillet har eksistert på andre plattformer, men kom til iPhone for få dager siden. Vi har spilt det i et par dager og er imponert.

Zombie Infection kom ut til andre mobiltelefoner i februar, men i for et par dager siden dukket den også opp i App Store. Spillet kan enkelt forklares som en Zombie-slasher hvor du skal drepe mennesker som har blitt til Zombies.

Zombie Infcetion

Du kastes inn i spillet ved at du blir hopper av et helikopter ved en liten landsby midt i en jungle. Målet ditt er å finne din bror som er forsvunnet i samme område, men du oppdager raskt at alt ikke er som det skal. Umiddelbart blir du presentert for zombies og de første minuttene blir du guidet gjennom en tutorial som viser deg hvordan kontrollene fungerer.

Som de fleste lignende spill må du kontrollere spilleren med virtuelle knapper på skjermen. I Zombie Infection er kontrollene svært gode og enkle å bruke, men som alltid med slike virtuelle knapper har det også sine utfordringer. Grafikken er svært god og blant det bedre vi har sett til dags dato på iPhonen. Det samme gjelder også fortellerstemmer og hvordan historien er bygd opp filmatisk.

Skytekontrollene er gode og du får etterhvert et helt arsenal av våpen å velge mellom. Zombiene som du skal skyte, reagerer også forskjellig når du skyter dem med forskjellige våpen eller steder. Du kan lemleste zombiene ved å skyte dem i beina, armen og hodet - hva mer kan du egentlig be om i et zombie-spill?

Zombie Infcetion

Zombie Infcetion

Spillet foregår over 12 nivåer og dette er kanskje akkurat i korteste laget. Du spiller gjennom spillet relativt raskt og vi skulle gjerne sett et par nivåer til, men for kun NOK 39,- i App Store skal vi absolutt ikke klage. Heldigvis har også Gameloft introdusert et trofe-system som gjør det interessant å spille nivåer du allerede har fullført om igjen.

Det er lyden og musikken som virkelig tar spenningen i spillet videre og skaper en stemning som gir følelsen av non-stop action. Vi liker også at Gameloft har skapt litt variasjon ved å introdusere oss for to forskjellige karakterer, Damien Sharpe og Alex Rayne. Den ene en leiesoldat og den andre en nyhetsreporter (og dame med lilla hår).

Zombie Infcetion

Zombie Infcetion

Med en pris på kun NOK 39,- er dette et spill som er verdt å kjøpe hvis du liker action, grøss og skytespill. Spillet har svært bra grafikk, lyd, musikk og enkle kontroller. Toppet opp med en relativt bra historie og godt driv gjennom hele spillet er dette en god opplevelse. Vi synes kanskje spillet er i det korteste laget, men du får allikevel veldig mye spill for pengene. Vi gleder oss allerede til Zombie Infection 2!

Spillet finner du på App Store til NOK 39,-.

Video

EmmernMe

Trofe eller trofé?

jangerhard

Dette er jo et tredje-person spill, ikke første-person.

peder91

Må si at jeg ikke er veldig imponert over norsken som er skrevet her. Ellers høres det ut som et bra spill