Enda en mistet iPhone-prototype

iPhone Vietnam

I april mistet Apple-ansatt Gray Powell en prototype av Apples nye iPhone på en bar i Redwood City. Nå ser det ut til at enda en slik prototype har blitt funnet, denne gangen i Vietnam.

Ifølge MacRumors, har en vietnamesisk forretningsmann kjøpt telefonen sammen med en iPad fra USA.

iPhone Vietnam

Et vietnamesisk forum har lagt ut flere bilder av Apples neste iPhone som stemmer veldig bra med detaljene fra telefonen Gizmodo kjøpte. Lik Gizmodos telefon, har denne modellen av iPhone et frontkamera, runde kanter, et lys på telefonens bakre kamera og et mikro-SIM-kort på høyre side.

iPhone Vietnam

De eneste forskjellene merket til nå er at skruene på sidene av docken er fjernet, lagringsmerket XXGB er erstattet med 16GB, og at denne prototypen har en batterikapasitet på 5 WHr i motsetning til 5.25 Whr.

Det vietnameiske forumet har også skrudd opp telefonen, og det ser ut som om at den er utstyrt med Apples A4 brikkesett som også finnes inni iPad.

Ulikt Gizmodos iPhone skal denne prototypen fremdeles fungere. Applikasjonen som kjører på bildene ser ut til å være et slags testprogram, muligens for å teste telefonens grafiske utgang.

iPhone Vietnam

Prototypen ligner veldig på Gizmodos prototype, men det er fortsatt uvisst om den er ekte.

Via TUAW og Mac Rumors

Chrish84

http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=241013

macelsk

Hvis den blir seendes sånn ut blir jeg skuffa.. Da får jeg ikke mye lyst til å oppgradere egentlig !

Magnusmags

Jeg faktisk glad at jeg kjøpte 3gs, den telefonen var øgli. mangler Apple sitt gode design!

kolby

Det er fremdeles bare en prototype, så designet kan ende opp med å være ganske annerledes.

JoHNxD

Bare jeg som synes den er sykt pen?
Når han fyren i filmen sammenligner den med den gamle iPhonen ser den bare så sykt bra ut!

akan86

Du er nok ikke den eneste! Jeg digger designet på prototypen!

djhalleu

Ser dere eksplosjonen i videoen på det første bildet? Endelig fikk vi 'boom'-et som Pappa Jobs alltid prater om på lanseringene. And boom..

Ttiger

:D

turimblar

Joda, ser ikke noe galt i designet på den prototypen!

Anixion

lol, den verste reportasjen jeg har sett (videoen). Alt han sier gjennom hele filmen er at den har blitt mindre i bredden, men større i høyden, og at den er veldig hard og robust. Det bruker han 3,5 minutter å fortelle.

Tony_

Liker designet på prototypen mye bedre enn på 3G/3GS. Håper det blir dette :)

pooka

Designet ser ikke så aller verst ut. Hvis noen har sett iPad (:p) så ser vi kanskje noen likhetstrekk, og da er det ikke sikkert det endelige designet er så altfor langt unna det vi ser så langt...
Tror faktisk iPhonen ikke glir så lett i hånden med den formen her. Den runde formen som de tidligere har er jo helt glepp-mæ-ihjæl! :D