Apple selger 1 million iPads

Apple selger 1 million iPads

I dag kunne Apple offentliggjøre at selskapet har nådd sin første store iPad-milepæl. En million iPads har per dags dato blitt solgt - kun 28 dager etter lansering.

Få hadde forventet at Apple greide å selge 1 million iPads så raskt etter at den internasjonale lanseringen ble utsatt. iPaden er nemlig kun tilgjengelig i USA og kun i Apples egne butikker eller butikker med Apple Store-in-Store-løsninger. Til sammenligning tok det 74 dager for Apple å selge 1 million iPhones da denne ble lansert i 2007.

En million iPads etter 28 dager - det er mindre enn halvparten av de 74 dagene det tok for å nå denne milepælen med iPhone. Etterspørselen er fortsatt større enn produksjonskapasitet, men vi jobber hardt med å få dette magiske produktet ut til enda flere kunder

uttalte Steve Jobs i en pressemelding.

Fortsetter etterspørselen å være så stor som den nå tydeligvis er, må vi i Norge kanskje belage oss på å vente enda lengre.

Tags:

Nafoni

Fra min side synes jeg egentlig ikke det er så overraskende, grunnet all hypen og spenningen rundt iPad.

@admin sjekket PM?

Stheen

Virker som folk vet at det Apple selger er av kvalitet!

KBiPhone

Og jeg lurer på hvor det har blitt av alle tvilerne, de som på forhånd skrev side opp og side ned om hvilken flopp dette ville bli.... ;) GO APPLE!!