Trådløs iPhone-synkronisering?

SyncEt av mange ønsker som Apple enda ikke har oppfylt for oss hva gjelder iPhone/iPad er trådløs synkronisering med Macen/PCen.

Som iPhone, iPad eller iPod touch-bruker må du fortsatt koble deg på datamaskinen for å få synkronisert innholdet. En ny app som kanskje snart blir å finne på App Store lover å endre dette.

En video på YouTube viser nemlig en ny applikasjon som trådløst synkroniserer med iTunes. Programmet er avhengig av en lokal klient på Macen, men greier å synkronisere som vanlig med iTunes uten bruk av kabel.

I utgangspunktet skulle man tro at dette ikke er en applikasjon Apple vil slippe inn i App Store, men utvikleren hevder selv i kommentarene på filmen at han har alt på det rene og applikasjonen bør bli godkjent.

Hvis den ender opp å ikke bli godkjent, regner vi med at dette blir en favoritt blant de som jailbreaker.

Via MacRumors

nubbiz

Hadde håpet på at apple implementerte dette, men dette virket ikke dumt.

daggad

Dette hadde vært fint, men det er da ikke all verdens jobb å koble til den kabelen om man allikevel må være med maskinen og godkjenne paringen ?

Å synce hjem til en server derimot... ;)

rcolzen

@daggad Står i videoen at man bare trenger å parre første gang..ellers hadde det vært tungvint ja.

daggad

Ahh..ok. Da er det jo langt mer spennende ja ! :)

User

Blir denne godtatt av Apple så blir jeg svært overrasket...

ErlendB

Med den nye Spotify-updaten, kan du overføre sanger du har på PCen via Wifi til Spotify på iPhone. Nå trenger jeg ikke iTunes eller iPod på Macen eller iPhonen i det hele tatt lengre! :D Kun til oppgradering av firmware og podcasts! ;p

daggad

Overføre sanger i Spotify...ser ikke helt vitsen ?
Mener du da sanger i iTunes eller annet som er lagret på maskinen lokalt da eller ?

ErlendB

Du kan importere sanger du har lagret lokalt, inn i Spotify. Og hvis du har en iPhone med Spotify på, kan du legge sangene du ønsker å få over, i en spilleliste, som du setter på "Offline mode" på iPhone. Hvis begge enhetene er på samme WiFi nett, så sangene kopieres trådløst over fra Mac/PC til iPhone.

Altså, ingen bruk for iTunes eller iPod-appen for å høre musikk mer! :D

dridar

Dataene synces ikke mellom PC/Mac og iPhone, de synces mellom Spotify sin server og iPhone.

ErlendB

Ikke hvis det er sanger som du har lokalt, og legger inn i Spotify.. ;) Da synces det mellom PC/Mac og iPhone. Er det derimot sanger du ikke har selv, men som er på Spotify, så går det mellom Spotify sine servere og iPhone ja! ;)

linnmann

Lurer på om dere klarer å lade iPhonen uten kabel også? Ser virkelig ikke problemet i å docke og dermed synce og lade i samme omgang. Fordi noe er teknisk muligt er det jo ikke nødvendigvis smart. Det er nok også derfor Apple ikke har implementert dette ;-)