Apple «bekrefter» at mistet iPhone er ekte

Apple bekrefter at iPhone er ekte

Gårsdagens avsløring av Apples neste iPhone har skapt svært stor interesse og diskusjonen har rast. Er dette en ekte Apple-telefon eller bare nok en kopi? Svaret kom raskt i form av et advokatbrev til Gizmodo. Apple vil ha sin telefon tilbake.

Kun få timer etter at Gizmodo la ut sin omfattende gjennomgang av den mistede iPhone, fikk bloggen et brev fra Apples advokater. I brevet krever Apple å få levert tilbake iPhonene og bekrefter dermed at dette faktisk var en ekte iPhone og ikke en kopi. Ifølge loven i California har Apple krav på å få levert tilbake telefonen opptil 3 år etter at den er mistet og Gizmodo har lovet å levere den tilbake.

Siden Apple ønsker å få telefonen tilbake kan vi gjøre regning med at dette er en prototype av Apples neste iPhone. Det betyr ikke nødvendigvis at den kommer til å se nøyaktig slik ut, men med tanke på at en lansering av ny iPhone sannsynligvis kommer i løpet av sommeren er det nok prototypen i nærheten av slik telefonen faktisk kommer til å bli. Apple kan ha laget et helt eget design for prototypen, men Gizmodo rapporterte om at alt passet perfekt inn i designet og at den føltes veldig som et ferdig produkt.

Brevet fra Apple

Gizmodo

Les mer på Gizmodo

Tags:

Nafoni

Dæven
Men det KAN jo fortsatt være planlagt

macelsk

jeg tror det er 100% planlagt!

Nå har dem latt oss se på denne iPhonen og så tar dem den tilbake, kaster den også forbløffer dem oss i sommmer med en som ikke er lik!

moslien

Bra pr-stunt!

iEsben

Slapp av med disse ryktene nå folkens, jeg kommer hit for å lese nyttig informasjon ikke for å lese nerdenes svar på Se&Hør.

Dette er et Gizmodo stunt og ikke noe som apple har funnet på.

admin

Denne saken har ingenting med rykter å gjøre mer. En navngitt Apple ansatt har mistet sin iPhone. Noen har funnet den og solgt den til Gizmodo for $5000. Nå krever Apple å få den tilbake.

De som tror dette er et PR-stunt tror jeg må ta en titt på Apples historie igjen. Dette er veldig, veldig lite bra for Apple.

-Even

Det er jo linket til en artikkel om en Apple ansatt som skal ha tatt selvmord. Det skal ha vært han som var i bestittelse av telefonen. Det er enten et drøyt PR-stunt eller en faktisk historie... Kansje Gizmodo er med på greia ^^ Ikke vet jeg, syns hvertfall knappene på siden så litt "jalla" ut...

admin

@Even

"Apple-ansatt" som tok selvomord er en gammel historie og gjelder en av fabrikkene Apple produserer sin iPhone på.

Den Apple-ansatte som mistet sin iPhone-prototype er Gray Powell. http://gizmodo.com/5520438/how-apple-lost-the-next-iphone

djhalleu

Humor: En fly forbanna Steve Jobs "svarer" Gizmodo
http://www.youtube.com/user/mrhogg#p/u/0/hjhta_KmPkE

flybaba

Det eneste jeg stusser litt over er dette brevet.. Hvis dere ser oppe til høyre har dere en gammel apple logo, den du fant i Mac OS X Tiger. Hvis du ser nede til høyre vil du og se den gamle standard mac skriften so du og fant i Tiger.. Har advokaten brukt en gammel mal, eller har ikke Gizmodo tenkt lengre enn som så?

m4rius

[quote="admin"]Denne saken har ingenting med rykter å gjøre mer. En navngitt Apple ansatt har mistet sin iPhone. Noen har funnet den og solgt den til Gizmodo for $5000. Nå krever Apple å få den tilbake.

De som tror dette er et PR-stunt tror jeg må ta en titt på Apples historie igjen. Dette er veldig, veldig lite bra for Apple.

Veldig vanskelig å forfalske et slikt brev, ikke sant ? :)

iRabb

synes iPhonen så ganske bra ut, spesielt mtp flash på kameraet, kamera foran mm.. det er umulig for oss å si, men den kan faktisk være ekte. i så fall tror jeg det vil være alternativt bakdeksel - svart eller hvit

djhalleu

http://news.cnet.com/8301-31001_3-20003021-261.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20

The father of Gray Powell, the Apple engineer who reportedly lost a prototype of the iPhone 4G, says his son was reeling following the incident.
"Of course he was devastated," Robert Powell told CNET in a phone interview Wednesday. "He loves the company."

Is Gray Powell in jeopardy of losing his job?
"I think he'll be OK," said Robert Powell. "He's good at what he does. He's a hard worker."

djhalleu

http://news.cnet.com/8301-13579_3-20003345-37.html

Med-grunnlegger av Apple, Steve Wozniak, har fått tak i den kuule skjorta: "I went drinking with Gray Powell, and all I got was a lousy iPhone prototype." som er så populær i disse tider.

pheeling

vi blir lurt, føler på meg at hele greia er en setup og den nye iphonen kommer til å se helt annerledes ut.

TurboNils

http://www.dagensit.no/article1886417.ece

Dersom dette stemmer, tyder det jo absolutt på at iPhonen er ekte.

Syns den er fin jeg, og gleder meg til å bytte ut min importerte iPhone 1. gen.

TheRealChristoffer

Det politiet gjorde var ulovelig da

TurboNils

At politiet i USA bryter loven er ikke noe nytt :)

Syns bare det er rart at de setter igang et raid hvis det hele var iscenesatt? Må ikke apple ha anmeldt Gizmodo for at politiet skal blande seg inn?