iPad WiFi + 3G sendes 7 mai

Slik blir App Store på iPadHelt siden iPad ble annonsert helt i slutten av januar, har det hele tiden stått på Apple Store at 3G versjonen sendes i slutten av april. Nå har Apple oppdatert nettsiden sin, og forteller oss nå at 3G versjonen av iPad sendes 7 mai i USA.

En norsk lanseringsdato er foreløpig i det blå og ny informasjon tyder på at vi må vente lengre enn først antatt.

iPad WiFi + 3G sendes 7 mai

Heldigvis gjelder ikke dette noe for personer som har bestilt 3G versjonen av iPad FØR nettsiden ble oppdatert med denne informasjonen, noe denne eposten bekrefter:

To Our Valued Apple Customer:

Thank you for your recent order of the magical and revolutionary iPad 3G.

We would like to confirm that your order will be shipped in late April as communicated at the time you placed your order. You will receive a confirmation notice when your order has shipped.

You can get up-to-date information about your order, including shipping status and tracking number, at http://www.apple.com/orderstatus

Thank you for choosing Apple.

Sincerely,
The Apple Store Team

Dette vil altså si at hvis du bor i USA og har bestilt en iPad 3G før nettsiden ble oppdatert med denne informasjonen, vil din iPad fortsatt bli tilsendt sent i april, som Apple sine nettsider viste til før denne oppdateringen.

Ingen iPad i Norge med det første?

Ny informasjon tilsier at forsinkelsene i USA skyldes veldig stor etterspørsel samt produksjonsproblemer hos Apple. Etterspørselen er fortsatt så stor at Apple har begrenset mulighetene til å bestille mer enn 2 iPads per kunde og det er forventet at etterspørselen blir enda større nå som iPad 3G kommer.

Lanseringen av iPad i England, Frankrike og Tyskland skulle egentlig også skje i slutten av april, men også her har Apple vært stille. Foreløpig kan det se ut til at Apple ikke vil lansere i disse landene før slutten av mai. Når Norge og resten av Skandinavia vurderes vites ikke.

Via 9to5mac

hkristian

begynner å bli lei av å vente...

Razputin

Stod i kø på 5th Avenue som nr 16 i køen og fikk kjøpt meg en 64Gig 3G!

Klippet til et sim-kort og den funker fint!!

Fantastisk dings!!
:-D

jerik

Razputin: Var det et norsk sim-kort du klippet til, og hvilken "bruksanvisning" benyttet du? Du er vel fortsatt "over there", men får du snart sjansen til å teste ut om super-dingsen funker i et norsk 3G nett?

Razputin

Det var et norsk simkort jeg brukte, og jeg gjorde det her i norge, kom tilbake i går formiddag.
Det funker utmerket mot Telenor!

Jeg brukte det sim-kortet som stod i som en mal, tegnet rundt med en tynn tusj, og klippet bort det utenfor med en skarp elektronikk-tang.
Måtte passe på at connector-pad'ene kom ut likt.

jerik

Tøft..

...altså kan vi legge diskusjonen om det fungerer med tilpasning av norsk sim-kort død.. Tipper mange har lurt på dette... ihvertfall jeg.

Nå trenger jeg ikke vente på dato for norsk lansering... bare å finne seg en som er i/skal til USA...

Razputin

Var ganske spent selv ja...

Har også registrert en konto i Appstore med amerikansk addresse (Jetcarrier) og gavekort metoden for å få tilgang på iPad applikasjonene.
Det funker og utmerket.

Lykke til med å finne noen amerikafarere!

Raz.

Jonaldo93

Tenkte jeg skulle be en venninne sende en over dammen, men Raz, vet du hvordan er det med tilgjengelighet av iPad WiFi + 3G i NY nå? Du som har vært der nå vet kanskje noe. Jeg er bare interessert i 64 GB modellen. Hva tror du?

Razputin

Jeg vet desverre ikke hvordan det er med tilgjengeligheten, jeg var en av de første som kjøpte den da de åpnet salget.
Dro dagen etter så jeg vet ikke hvordan det var med beholdningen da.

Tror bare du må sende henne for å sjekke uansett.

Lykke til!

PS: Sitter på en uteservering med en kald en og skriver på iPaden via 3G :-)

Alexander88

Jeg var en av de som bestilte iPad 3G rett etter at Apple forandret informasjonen på nettsiden sin.

Jeg la inn ordren 25 april, og jeg betalte med et Mastercard. Erfaringsmessig, hvor lang tid i forkant trekkes pengene fra kortet?

Og når det står; ships by may seventh...da kan det jo også bety før syvende mai ?

Dj hamy

Damn! min blir levert i usa 7 mai!

og da blir den vel viderendt til meg :-) kan vel si at jeg gleder meg en smule!
;)

iMannen

Bare slenger meg på og bekrefter at SIM-kortklipping funker utmerket... iPad er (nesten) komplett med 3G..

Alexander88

Ordrestatus forandret til "Predared for shipment". Sendes de fra Kina denne gangen, eller tror dere de har et større lager i statene?

Alexander88

Fikk ihvertfall beskjed om at bokomslaget ble sendt i natt..fra kina..hele fem dager før estimert shipment.. Fremdeles ingen som vet hvorvidt iPad bestilt til adresse i USA blir sendt fra et lager i statene eller fra Kina?

Ny_IPad_eier_Asker

Jeg har kjøpt ny iPad fra Canada for rundt 5088 norske kroner (inklusive alt) for en iPad Wi-Fi + 3G 64GB (m/ garanti frem til august 2011). Synes dette var en meget god pris for en godt fungerende iPad.. Maskinen er bedre enn forventet og en fryd å bruke (og jeg er egentlig en som vanligvis satser mest på enheter med Linux, Android og Windows) :-) ! I tillegg kjøpte jeg en trådløs tastatur til 399 kroner + flere andre tillegg..