iPad 3G og WiFi lanseres likt internasjonalt

Siden iPad har blitt annonsert, har det vært et stort antall spørsmål angående utgivelsesdatoer og priser. I forrige uke ble det kjent at den internasjonale lanseringen ble utsatt, men Steve Jobs bekrefter nå i en e-post at 3G-versjonen ikke er forsinket.

To europeiske personer har sendt en mail til Jobs der den ene spør om iPad 3G vil bli tilgjengelig internasjonalt i slutte av mai, akkurat som WiFi versjonen av iPad. Den andre e-posten spør om iPad 3G versjonen vil bli utsatt i USA på grunn av at WiFi versjonen i europa allerede er blitt utsatt med en måned.

E-postene er som følger:

Both models will be released at the end of May. Sorry for the delay.

On Apr 14, 2010, at 3:59 PM, Jan wrote:

Hi Steve,

will there also be 3G models of the iPad released worldwide on the end of may or only the wifi models. Would be nice to know. Can't wait.

Greets

Jan

via iPhone

iPad

Dette vil altså si at 3G og WiFi versjonen av iPad vil bli tilgjengelig i slutten av mai i landene Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Sveits og Storbritannia.

Via 9to5mac

Tags:

DanTheMan

Gode nyheter! Håper Norge er en del av "internasjonaliteten"!
Eller er det helt avkreftet?

moskito

vet noen når den kommer til USA? 3G versionen altså. har ett familiemedlem som er stuck i New york pga vulkan greiene på Island. Har en liten følelse av at når de sier slutten av april betyr det SISTE dagen i april.

fedda22

Tenkte jeg det ikke, bare fordi NetCom og Telenor skal tjene mer penger. Kommer uansett til å kjøpe iPad+Wifi uten 3G, vil ikke at disse selskapene skal tjene noe på dette. Støtter bare 

HenrikWL

Hæ? Hvor i all verden kom den fra? Hvor står Telenor og Netcom nevnt i artikkelen? :-/

fedda22

Du skjønner ikke, iPad Wifi+3G kommer sannsynligvis til å bli solgt av netcom og telenor, mens bare wifi verisjonen kommer til å bli solgt av apple. De velger helt sikkert å selge disse to utgavene på likt fordi de skal få solgt mer ipads Wifi+3G, slik at netcom og telenor skal tjene mer peger på dette

HenrikWL

Ahh, sånn å forstå ja.

Vel, jeg tror nok at det i så fall kun er en tilfeldig fordel for Telenor og Netcom. Jeg betviler at de har såpass mye makt at Apple utsetter hele sin internasjonale lansering bare for deres skyld. ;)

Men jo, det vil vel sikkert kunne føre til mer salg for dem.

Yogi

Ingenting som tilsier at operatører kommer til å selge 3g iPads eksklusivt. Apple selger 3g modellen selv.

iSondre

Ser ikke at 3G er her. -_-"
3G er lansert i USA.

Maxell

Vil man kunne bruke en amerikansk 3G-versjon i Norge?