En fæl stresstest av iPad

iPadiPad er både større og tyngre enn sin lillebror iPhone, og da blir den mer utsatt for knall og fall. Spesielt hvis den skulle lande på en av hjørnene. «The Bigger They Come The Harder They Fall» som Jimmy Cliff synger.

Den amerikanske publikasjonen «PC World» pleier å utføre fæle stresstester for å finne ut hvor mye Apple sine produkter tåler. Nå er det selvfølgelig iPad sin tur.

iPad

Ikke overraskende viser det seg at iPad er ganske så robust, og burde kunne tåle all slags slitasje som daglig bruk kan føre til. Men ha i bakhodet at du ikke skal helle betydelig mengder vann eller kaffe over den. Prøv også å unngå å hive den i bakken.

Det kanskje mest imponerende som testen viser, er hvor mye skjermen faktisk tåler av riping. Den ser virkelig ut til å tåle mye når det kommer til skraping og riping rett på skjermen.

Skal du la barn eller klønete folk bruke din iPad, burde du selvfølgelig la den bli beskyttet av et bra etui. Vi vil helt sikkert se flere gode slike til iPad de kommende ukene, som vil kunne beskytte iPaden uten å ødelegge hverken utseende eller bruksfølelsen.

StickyIcky

Det gjør vondt :(

Macpett

Likte setningen

Prøv også å unngå å hive den i bakken.

:)

Liker ikke å se produkter jeg vil ha, bli knust :/

macelsk

Jeg bare venter på å få meg iPad mens andre bare knuser en og har det gøy !!!

http://www.youtube.com/watch?v=1bjuY1q1xNo

Traktor

Litt kult at den kan styres med donuts og kaffe, trodde det bare fungerte med fingerene, siden de har statisk elektrisitet, eller hva det nå heter. Eller gjelder det bare på iphone?

bvborge

Vil tro at skjermen til iPad er kapasitiv på lik linje med iPhone..
http://electronics.howstuffworks.com/iphone1.htm

leifers96

Det gjorde vondt langt inne.. Klarte nesten ikke se... :'(
Men det er en død ting,. men jeg har virkelig lyst på en : )

Mvh, Leif-Erik :)

steinmb

En nyttig ting fikk jeg i allefall ut av testen, at den ikke likte å falle i gulvet. Synes det er litt overraskende at den ikke var mere robust mot i falle på et teppegulv. Noen som har sette en tear down video noen plasser? Lurer på om glasset er festet på samme måte som på iPhone?

JasKo

"Ikke overraskende viser det seg at iPad er ganske så robust, og burde kunne tåle all slags slitasje som daglig bruk kan føre til."

Det inntrykket fikk jeg absolutt ikke av det youtube-klippet. Veldig "snill" artikkel dere kjører her, kontra den som dere linker til.

macelsk

Han mister den ikke bare i gulvet/teppet.. Han slenger den ned, og han sparker den litt..!

hvis vi moster den vil det skje på en litt annen måte forhåpentligvis!

steinmb

Håper det. Fant en teardown på iFixit.com av den og jeg var imponert over den fysiske konstruksjonen den hadde. La oss se når folk har fått hærjet litt med den framover.

richardbowcher

Mange har nok håpet at dette også vil være mulig med Windows Phone 7 OS, den kommende utgaven av Microsofts operativsystem for 1zo-051 dumps mobiler, men det ser ikke ut til å være tilfellet.Til australske APC forteller Natasha Kwan, sjef for Microsofts mobilkommunikasjonsvirksomhet i Asia og Stillehavs-regionen, at dagens mobiler 1z0-007 latest dumps ikke har maskinvare som er tilpasset kravene i den kommende operativsystemet.I artikkelen 1z0-031 dumps trekkes blant annet HTC-modellen HD2 fram. Dette er en kraftig mobil med rask prosessor og stor skjerm, noe som gjør at det tilfredsstiller mange av kravene som stilles av det som har blitt kjent som 1z0-043 Chassic 1»-spesifikasjonen fra Microsoft for Windows Phone 7 Series.Problemet er at HD2-mobilen har for mange knapper. Kravet er at den skal ha tre knapper, verken flere eller færre. Den ene knappen skal dessuten være en dedikert søkeknapp.