iPad perfekt til skisser

iPad skisserKommer du ofte på en god ide til en iPhone eller webapplikasjon? Tegner du den ned i din notatblokk? I såfall kan et program med navn iMockups til iPad være programmet du bør installere. iMockups lar deg veldig enkelt lage skisser for iPhone, iPad og webapplikasjoner. Programmet benytter iPadens multitouch-skjerm til det fulle og er et godt eksempel på hva vi kan vente oss av iPad-applikasjoner i tiden som kommer.

Ideen bak iMockups er å gi utviklere en enkel måte å raskt opprette såkalte wireframes og oppsett for iPad, iPhone og webapplikasjon. Gjennom å raskt kunne dra og slippe forskjellige brukergrensesnitt elementer som brukes i webutvikling til en tom skisse på iPaden. I løpet av få minutter kan man med iMockups lage en komplett «skisse» til en potensiell nettside eller iPhone/iPad-applikasjon.

Det er det kanadiske selskapet Endloop.ca som står bak iMockups og programmet skal være å finne i App Store til iPad i løpet av ikke alt for lang tid. Skisser som man lager med applikasjonen vil man i første om gang kunne eksportere til bildearkivet på iPaden, men i første oppdatering lover Endloop at den også skal kunne sendes på mail og deles på andre måter.

Via TUAW

Tags:

iRabb

Dette ser bra ut! Gleder meg vanvittig til å få fatt i iPad....!!

eliot

Ganske fett. Har utrolig mange ideer jeg vil vise til ekte utviklere som kanskje kan gjøre noe!

-eliot