Flight Control til iPad

Flight Control til iPadFlight Control, spillet der du skal lande fly trygt på sine flyplasser, har lenge vært et av de mest populære og solgte spillene til iPhone. Det er derfor ikke veldig overraskende at utvikleren Firemint har en iPad-versjon av deres spill klar til iPad-lansering.

Flight Control er kanskje den største suksessen på iPhone hittil og har etablert spillselskapet Firemint. Selskapet har også utviklet det som utvilsomt er det beste bilspillet på iPhone - Real Racing. Flight Control har de også utviklet til Nintendo DSi og spillet skal også dukke opp på Android og Windows Phone Series 7. På fredag er det derimot iPaden som står for tur.

Flight Control til iPad

Flight Control til iPad

iPad-utgaven av Flight Control ble synlig etter iTunes Preview-avsløringen som ga en del brukere tilgang til iPadens App Store lenge før den ble lansert. Flight Control HD, som Firemint har valgt å kalle den, vil bruke hele iPadens store skjerm til å gi deg enda flere flyplasser, flere fly og mulighetene for å spille mot andre personer over iPad.

Flight Control til iPad

På iPhone koster spillet 6 kroner, mens på iPaden må du ut med 29 kroner for det samme spillet. Prisøkningen forsvares med flere funskjoner, bedre oppløsning og mange flere brett.

Flight Control HD skal være tilgjengelig for iPad på lanseringsdagen.

Flight Control til iPad

Flight Control til iPad

Via BoyGenius

alexo89

Blir for mye å ha kontroll over ass