Slik blir App Store på iPad

Slik blir App Store på iPadApples App Store på iPhone må ta mye av æren for suksessen telefonen har hatt og med under en uke igjen til iPad lanseres er det svært interessant å se hvordan App Store blir på iPad.

Med vesentlig mer plass å boltre seg på, ser stikkordet ut til å være Coverflow. Apple lar deg bla gjennom programmene med fingeren - akkurat som i iTunes. Se video som viser App Store på iPad!

Det er nettstedet MacStories.net som har greid å få tilgang til iPadens App Store gjennom iPad-simulatoren som Apple har gitt til utviklere.

Videoen viser at Apple, til motsetning fra iPhone-versjonen av App Store, har brukt Coverflow flittig på iPad. Med større skjermstørrelse og mer plass blir det mye lettere for Apple å introdusere Coverflow også i App Store og det ser ut som det er skjermbilder (med ikonet til applikasjonen under) man blar seg gjennom.

Tags:

DanTheMan

Så kjipt jeg må laste ned nesten alle appsene om igjen, for å få maksimal opplevelse på iPad... men, iPad er fantastisk uansett! Jeg betaler hva som helst for maskimal ytelse!

Nafoni

Tipper ikke det tar lang tid før kortet ditt blir tomt, DanTheMan :P