Her er iPad-applikasjonene

iPad

Med mindre enn en uke igjen til WiFi versjonen av iPad slippes har en rekke av applikasjonene som kommer til å være tilgjengelig på lanseringsdagen blitt avslørt.

Macrumors greide gjennom iTunes Preview å hente ut en liste over de iPad-applikasjonene som har «omsatt» mest i iPadens App Store. Siden butikken enda ikke har åpnet er tallene sannsynligvis bare fra Apple-ansatte og utviklere som har fått tilgang til Apples iPad.

Mange av programmene i listen er eksisterende iPhone applikasjoner, merket med enten HD eller XL. På grunn av iPads større skjerm, har utviklere laget nye applikasjoner med utvidet funksjonalitet. Noen utviklere vil også lage en såkalt «Universal» applikasjon som inneholder både iPhone og iPad versjonen.

Slik blir iPad

Flere av applikasjonene sine priser har fått en liten prisøkning, deriblant Flight Control (6 kr til iPhone) som koster 29 kr til iPad. Hvis du har kjøpt Flight Control til iPhone så vil du sannsynligvis ikke få lastet ned HD versjonen gratis til iPad.

Applikasjonene på bildet med norsk valuta

  1. Flight Control HD - 29 kr
  2. Real Racing HD - 55 kr
  3. Labyrinth 2 HD - 45 kr
  4. Piano Lesson PianoMan for iPad - 17 kr
  5. Cro-Mag Rally for iPad - 55 kr
  6. Enigmo Deluxe - 55 kr
  7. Manic Marble 2 for iPad - 21 kr
  8. Otto Matic for iPad - 55 kr
Tags:

DanTheMan

Kule apps! Men dette blir jo nesten svindel! Må man betale for to apps for å få maksimal opplevelse, hvis du skal bruke apps på både iPhone/iPod touch og iPad!! :(

KriSkj

Svindel er vel litt å ta i... Dersom du har to datamaskiner og ønsker samme software på begge, er du nødt til å betale to ganger i de fleste tilfeller.

Vidar Karstensen

Syntes, kanskje det burde være en paid update mulighet her?
Typisk oppgradering fra dagens real racing (29,-) til iPad versjonen og betale 26kr for iPad versjonen....

tror de hadde fått flere folk til å faktisk bruke iPad versjonene og ikke bare forstørre iPhone appen.

olahe97

Skrev ikke jeg denne artikkelen før dere?

DanTheMan

@KriSkj
Nå skrev jeg >nesten< Svindel da...

Man burde jo få lastet ned iPad versjonen gratis da...

thomasb

@DanTheMan Leste du hele artikkelen? :)

"Mange av programmene i listen er eksisterende iPhone applikasjoner, merket med enten HD eller XL. På grunn av iPads større skjerm, har utviklere laget nye applikasjoner med utvidet funksjonalitet. Noen utviklere vil også lage en såkalt «Universal» applikasjon som inneholder både iPhone og iPad versjonen."

sebbee

Er det bare meg? Eller blir de dyrere på iPad?

TheRealChristoffer

lest artikkelen?
Flere av applikasjonene sine priser har fått en liten prisøkning, deriblant Flight Control (6 kr til iPhone) som koster 29 kr til iPad. Hvis du har kjøpt Flight Control til iPhone så vil du sannsynligvis ikke få lastet ned HD versjonen gratis til iPad.

er kun de programmene som er skreddersydd for iPad som er dyrere. ikke sikkert alle er det